Είναι επίσημο: Η Kate Middleton ξανά έγκυος

Είναι επίσημο: Η Kate Middleton ξανά έγκυος

Το πριγκιπικό ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας το δεύτερο παιδί του

Μετά από μήνες φημών και εικασιών, επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, τα μέλη των οικογενειών της Kate Middleton και του πρίγκιπα William δηλώνουν «πανευτυχή» με τα ευχάριστα νέα.

Την ανακοίνωση έκανε, μέσω Twitter το Clarence House, με ένα tweet που αναφέρει: «Η Βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και της οικογένειας Middleton δηλώνουν πανευτυχείς, με την είδηση ότι οι Αυτών Υψηλότητες περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

clarence

Ήδη, έχουν αρχίσει οι πρώτες αναφορές για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του βρετανικού λαού, σύμφωνα με τις οποίες, η Middleton υποφέρει από πρωινές ναυτίες, όπως ακριβώς της συνέβαινε και με την πρώτη εγκυμοσύνη της, και βρίσκεται υπό την φροντίδα των γιατρών του παλατιού του Kensington. Ως εκ τούτου, δεν θα παρευρεθεί σήμερα σε επίσημη εκδήλωση στο πλευρό του συζύγου της, στην Οξφόρδη, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στο ζευγάρι τα συγχαρητήρια και τις ευχές του έδωσε ήδη ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, David Cameron, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τα ευχάριστα νέα.

Διαβάστε ακόμα:
Amal Alamuddin: Τι κοινό έχει η μέλλουσα κυρία Clooney με την Kate Middleton;
Πριγκίπισσα Diana: Το απρόσμενο δώρο στους γιους της, 17 χρόνια μετά τον θάνατό της