Γιατί φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Ζαρίφη;

Γιατί φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Ζαρίφη;

Ο Θάνατος του πατέρα της και η σχέση της με την Μενεγάκη.

Έχουμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια την Κατερίνα Ζαρίφη να είναι όχι μόνο η ψυχή της παρέας αλλά και ένας άνθρωπος που δεν αφήνει την κακή διάθεση ή οτιδήποτε αρνητικό να την επηρεάσει. Είναι μόνιμα χαμογελαστή και καλοδιάθετη ακόμη και όταν οι περιστάσεις δεν το ευνοούν.

Φέτος όμως η Κατερίνα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της, μια και δεν έχει συνέλθει ακόμη από το θάνατο του πατέρα της, ενώ καλείται να δείξει τον καλύτερο της εαυτό ειδικά φέτος, μια και αυτή τη χρονιά τελειώνει το συμβόλαιο της Μενεγάκη με τον Alpha και η Ελένη θέλει να τα δώσει όλα και ζητά από όλους τους συνεργάτες της να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Κατερίνα λοιπόν αυτή τη κρίσιμη χρονιά πρέπει να βρει το κουράγιο να δείχνει αστεία και εύθυμη μπροστά στο φακό, κάτι που και η ίδια δεν ξέρει αν μπορεί να το καταφέρει και όπως πολύ χαρακτηριστικά δήλωσε στην παρέα της: «Δεν ξέρω αν μπορώ για άλλη μια χρονιά να κάνω τον γελωτοποιό της Ελένης. Νομίζω ότι φέτος δεν θα το αντέξω».

Αν αυτά ήταν λόγια της πρόσφατης θλίψης της παρουσιάστριας ή τα πραγματικά της συναισθήματα δεν το ξέρουμε, αλλά ευχόμαστε η Κατερίνα να βρει το θάρρος και τη δύναμη να ξεπεράσει τη στεναχώρια της γιατί το γέλιο και το χιούμορ της μας έχουν λείψει.