Η μάχη των οπισθίων: Ένα show, δύο stars... Ποια κέρδισε τελικά τις εντυπώσεις;

Η μάχη των οπισθίων: Ένα show, δύο stars... Ποια κέρδισε τελικά τις εντυπώσεις;

Δεν είμαστε εμείς ρηχές... η τάση του twerking φταίει για όλα!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι κυρίες της μουσικής βιομηχανίας έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Ο σκληρός ανταγωνισμός για το πιο σέξι twerking και τα βαθιά καθίσματα στις live εμφανίσεις μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του κοινού και πιστέψτε μας δεν φταίμε εμείς.

Rihanna, Iggy Agalea, Jennifer Lopez,Nicki Minaj, Miley Cyrus φορούν τα πιο αποκαλυπτικά κορμάκια και κάνουν υπερεντατικά μαθήματα με τους χορογράφους τους για να μας αποδείξουν ότι εκτός απο φωνητικές δυνατότητες διαθέτουν και ταλέντο στον χορό (!).

Αυτή η τάση που έρχεται δειλά αλλά σταθερά και στη χώρα μας δεν μας βρίσκει σύμφωνες -γιατί εμείς να ακούσουμε τραγούδια θέλουμε- αλλά φυσικά δεν περνά απαρατήρητη από τα media σε κάθε χώρα.

Χτες λοιπόν κατά τη διάρκεια της συναυλίας Fashion Rocks ανέβηκαν στην σκηνή οι κυρίες Lopez και Μinaj. Και οι δύο χόρεψαν στην σκηνή με αποκαλυπτικά κορμάκια (σαφώς η εμφάνιση της Lopez ήταν πιο σικάτη) και σήμερα το ερώτημα που πλανάται είναι ποια διαθέτει τα καλύτερα οπίσθια.... Φυσικά θα σας αφήσουμε να δώσετε εσείς απάντηση κοιτώντας το φωτογραφικό gallery που ακολουθεί... αλλά αν μας επιτρέπεται εμείς ψηφίζουμε Jennifer όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη διδάξασα στο sexy booty, αλλά γιατί τα προσόντα της είναι απολύτως φυσικά! Aντιθέτως η Νicki τα απέκτησε με τη βοήθεια του πλαστικού! Oopsy!

Διαβάστε ακόμη:

Πιο βαθύ ντεκολτέ πεθαίνεις: Η Kim Kardashian σε μια από τις πιο sexy εμφανίσεις της