Βαθύ πένθος για τη Nicole Kidman, πέθανε ο πατέρας της. Σε πτώση οφείλεται ο θάνατός του!

Βαθύ πένθος για τη Nicole Kidman, πέθανε ο πατέρας της. Σε πτώση οφείλεται ο θάνατός του!

Δείτε όλες τις νέες εξελίξεις! Που οφείλεται η πτώση του;

Σε πτώση φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του πατέρα της Nicole Kidman!Ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας της Nicole Kidman άφησε την τελευταία του πνοή σε ατύχημα, λίγες ώρες αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας τόσο η ηθοποιός όσο και όλη η οικογένεια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν επιθυμούν αυτή τη στιγμή να κάνουν καμμία δήλωση για το περιστατικό που οδήγησε τον πατέρα τους στο θάνατο. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο πατέρας της ηθοποιού το πρωί είχε πάρει το πρωινό του στο ξενοδοχείο και μετά πήγε στο δωμάτιό του. Το τι συνέβη εξετάζεται προκειμένου να δοθούν και στην οικογένεια οι σχετικές απαντήσεις.

Ο Dr Antony Kidman, ψυχολόγος και διευθυντής στο Royal North Hospital βρισκόταν στην Σιγκαπούρη όπου και επισκέφθηκε την άλλη του κόρη Antonia Kidman.

PATERAS

Η Nicole Kidman λάτρευε τον πατέρα της και δεν έχανε ευκαιρία να μιλάει για εκείνον, έναν "υπέροχο άνθρωπο στον οποίο μπορείς να βασιστείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας", όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

"Είναι ένας υπέροχος πατέρας, μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο στις 3 το πρωί και να είναι εκεί για μένα", είχε δηλώσει η ηθοποιός. "Όταν ήμουν έφηβη δοκίμαζα τις δυνάμεις μου ως συγγραφέας και ο πατέρας μου με ενθάρρυνε να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Ξεκίνησα να κρατάω ημερολόγιο, πράγμα που κάνω μέχρι σήμερα. Γέμιζα ολόκληρα σημειωματάρια με τα γραπτά μου. Οι γονείς μου πίστευαν πως είναι καλό να αναπτύξω τη φαντασία μου αλλά ποτέ δεν πίστεψαν στα σοβαρά πως θα μπορούσε να προκύψει κάτι από αυτό". Όσο για την καριέρα που τελικά έκανε ως ηθοποιός, "οι γονείς μου έλεγαν πως δεν θα τα κατάφερνα ως ηθοποιός επειδή θα ήμουν πιο ψηλή από τους συμπρωταγωνιστές μου, γιαυτό καλύτερα να γινόμουν συγγραφέας". Όποια και αν ήταν τα πιστεύω τους, πάντως, ήταν πάντα δίπλα της και τη στήριζαν με όλες τους τις δυνάμεις στην πορεία που επέλεξε στο Hollywood.

O πατέρας της Nicole Kidman είχε βραβευθεί για το 2005 για τη συμβολή του στην κλινική ψυχολογία. Σε ένα από τα τελευταία του άρθρα με τίτλο «Ξεχάστε την ευτυχία, αναζητήστε το νόημα», o Dr Kidman έγραφε για το πόσο σημαντικό είναι να θέτουμε εφικτούς στόχους στη ζωή μας, να κάνουμε focus και να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε στη ζωή παρά να ασχολούμαστε με τον υλικό πλούτο.