Κερδίζει επάξια τον τίτλο της καλύτερης celebrity μαμάς η…

Κερδίζει επάξια τον τίτλο της καλύτερης celebrity μαμάς η…

Ποιος δεν θα ήθελε αυτή τη μαμά;

Όλοι ξέρουμε πως είναι μια από τις καλύτερες μαμάδες του Χόλυγουντ, αφού περνά άπλετο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά της. Η Jessica Alba δεν κάνει απλά εμφανίσεις δημοσίως δίπλα στα παιδιά της, όπως οι περισσότερες διάσημες σταρ, αλλά φαίνεται να περνά μαζί τους ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο.


Αυτό απέδειξε τουλάχιστον, για ακόμα μια φορά, την περασμένη Παρασκευή, όταν οι παπαράτσι τη «συνέλαβαν» σε πάρκο της Νέας Υόρκης μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Η 33χρονη ηθοποιός πέρασε την περισσότερη ώρα της όχι με τον σύζυγό της, Cash Warren, αλλά με τις δύο τρισχαριτωμένες κόρες της, την 6χρονη Honor και την 3χρονη Haven. Οι τρεις τους έπαιξαν για ώρα, ενώ επιδόθηκαν κυρίως στο κυνηγητό, αγαπημένο παιχνίδι κάθε παιδιού. Τα κοριτσάκια έδειχναν πανευτυχή, ενώ δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή τα γέλια.


Η αφοσιωμένη μητέρα ήταν για άλλη μια φορά υπέρκομψη, φορώντας ένα μπεζ φόρεμα και μαύρο γιλέκο, τα οποία συνδύασε με μαύρο καλσόν και ένα τζιν μπουφάν δεμένο στη μέση της. Ωστόσο, η προσεγμένη εμφάνισή της δεν την εμπόδισε να τρέξει στο πάρκο και να περάσει χαρούμενες στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά της. Άλλωστε, αυτά αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της, καθώς η μητρότητα άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της. Μάλιστα, πρόσφατα είχε μιλήσει για το πώς νιώθει που έγινε μητέρα, αναφέροντας: «Όταν έγινα μητέρα, μου ανοίχτηκε μια νέα προοπτική. Απέκτησα μια γενναιότητα και μια αυτοπεποίθηση που την παίρνεις μόνο μέσα από την εμπειρία και τα χρόνια. Μερικοί το κάνουν νωρίτερα, αλλά εμένα μου πήρε λίγο χρόνο» .


Φυσικά, η ηθοποιός είναι η... καλύτερη μαμά του κόσμου και με... τη βούλα, αφού το Μάιο της απονεμήθηκε το βραβείο της «Μητέρας της χρονιάς» από το Mother's Day Luncheon And Fashion Show.

Διαβάστε ακόμη:

Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

H star και το υπερβολικά sexy μπλουζάκι της