Άσχημα νέα για τη Ναταλία Γερμανού: Κόβεται η εκπομπή της!

Άσχημα νέα για τη Ναταλία Γερμανού: Κόβεται η εκπομπή της!

Γιατί έμεινε εκτός;

Δεν ξεκίνησε καλά η φετινή σεζόν για τη Ναταλία Γερμανού. Είχαμε ξαναγράψει πώς το βραδινό της talk show «Η Γερμανού ξανάρχεται» αν και είχε μια συμπαθητική πορεία, εν τούτοις δεν έπεισε το κανάλι και η Ναταλία είναι ο αδύναμος κρίκος. Με τόσα talk shows και δεκάδες καλεσμένους κάθε βδομάδα στις εκπομπές του ΑΝΤ1 το κανάλι δεν ήθελε άλλη μια εκπομπή με συνεντεύξεις.

Η παρουσιάστρια συντάθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο αρκετές φορές και προσπάθησαν από κοινού να βρουν μια φόρμουλα όπου όλοι θα έμενα ικανοποιημένοι. Μεταξύ άλλων ακούστηκε το ενδεχόμενο η Ναταλία να επέστρεφε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ή να αναλάβει μια άλλη ψυχαγωγική εκπομπή. Δυστυχώς οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και έμεινα μονό υποσχέσεις και μελλοντικές πιθανότητες.

Η επίσημη θέση του καναλιού είναι ότι η Ναταλία με οποιαδήποτε εκπομπή, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα τώρα, αλλά στη αρχή της επόμενη σεζόν που ξεκινά τον Φεβρουάριο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το κανάλι ήδη αποδεσμεύσει την Ναταλία από το τριετές συμβόλαιο της ώστε να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της και να ζητήσει στέγη σε άλλο κανάλι.