Η απάντηση της Kim Kardashian για τη γκάφα του Kanye: Τι πραγματικά έγινε;

Γωγώ Φούντα
Η απάντηση της Kim Kardashian για τη γκάφα του Kanye: Τι πραγματικά έγινε;

Και τελοσπάντων εμείς ποιον να πιστέψουμε;

Η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν ακουστεί από χθες που η είδηση σχετικά με τη γκάφα του Kanye West στη συναυλία του στην Αυστραλία, είδε το φως της δημοσιότητας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων να επιβεβαιώνουν το γεγονός και την κοινή γνώμη να ρίχνει το κράξιμο του αιώνα. Ωστόσο, φαίνεται πως μερικοί έχουν διαφορετική άποψη, και πιο συγκεκριμένα η Kim Kardashian!

H σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή λοιπόν, μην αντέχοντας άλλο να σπιλώνεται η υπόληψη και η τιμή του καλού της, είπε κάποια πραγματάκια μέσω social media, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ανέβασε λοιπόν ένα video από την επίμαχη συναυλία και έγραψε από κάτω: «Τι υπέροχη περιοδεία στην Αυστραλία. Είναι κρίμα που κάτι τόσο τέλειο και συναρπαστικό, επισκιάζεται από τα ψέματα των MMME. Ο Kanye δε ζήτησε ποτέ από κανένα σε αναπηρικό καροτσάκι να σηκωθεί όρθιος. Είπε να σηκωθούν όλοι εκτός από αυτούς που βρίσκονται σε αναπηρικό καρότσι», έγραψε.

Aπό την πλευρά του ο Kanye, παραδέχτηκε ότι όντως υπήρχαν 2 άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια, αλλά όταν τον ενημέρωσαν για την κατάσταση έκανε πίσω. «Eίμαι παντρεμένος με παιδί και Χριστιανός. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα έκανα τα πάντα προκειμένου όλοι να περάσουν τέλεια στη συναυλία μου, οπότε όλα αυτά που ακούγονται δε στέκουν», είπε.

Tώρα για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε μπερδευτεί. Όχι ότι δε θεωρούμε ικανό τον Kanye να έχει κάνει κάτι τέτοιο λόγω βλακείας, αλλά για να επιμένει τόσο πολύ, υπάρχει μία πιθανότητα να έγινε κάποια παρεξήγηση. Πιστεύουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα κομμάτια του παζλ να έχουν ενωθεί να κοιμηθούμε και ήσυχοι ένα βράδυ βρε αδερφέ.

Διαβάστε ακόμη:

H τεράστια γκάφα του Kanye West που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

H Μariah Carey καταρρέει: Οι φίλοι της ανησυχούν για την κατάστασή της