Ποιος διάσημος αποκάλυψε μέσω twitter ότι έχει… «κρυφό παιδί»;

Ποιος διάσημος αποκάλυψε μέσω twitter ότι έχει… «κρυφό παιδί»;

Kαι μετά από λίγα λεπτά «το πήρε πίσω». Τι ακριβώς συμβαίνει;

Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε φίλτατε. Ποιος διάσημος, λοιπόν, παραδέχτηκε μέσω post στο Twitter πως έχει γιο και μετά από λίγα λεπτά το διέγραψε; Ο λόγος φυσικά για τον αδερφό της Kim Kardashian, Rob, ο οποίος δεν πρέπει να στέκει και πολύ καλά στα μυαλά του.


Ο reality star για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο έγραψε στo Twitter του ότι έχει γιο. Τον περασμένο Ιούλιο τουίταρε πως είναι ενθουσιασμένος που περνάει το σαββατοκύριακο με το γιόκα του και λίγα λεπτά αργότερα αφού είχε σβήσει το post του, τόνισε πως αστειευόταν. Την περασμένη Κυριακή είπε να... αστειευτεί για μία ακόμη φορά (ναι, μία δεν είναι ποτέ αρκετή!). Ο 27χρονος έγραψε τα εξής: «Ετοιμάζομαι να πάω να παραλάβω το γιο μου από το λιμάνι και ανυπομονώ να δω ταινία μαζί του. Προτάσεις κανείς; Είναι 6 ετών!» Φυσικά διέγραψε πάλι το post μετά από λίγα λεπτά, χωρίς όμως να δώσει καμιά εξήγηση.

Τι πραγματικά συμβαίνει ένας Θεός ξέρει. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Είναι απαράδεκτο να παίζεις με τόσο σοβαρά ζητήματα. Ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε ακόμα

Όλα για τα λεφτά. Δεν φαντάζετε τι διαφήμισε η Sarah Jessica Parker!

Brad Pitt- Angelina Jolie: Διακοπές με τα παιδιά τους στη Μάλτα (φωτογραφίες)