To πιο αταίριαστο ζευγάρι του Hollywood! Αλλά φαίνονται τόσο ευτυχισμένοι

Γωγώ Φούντα
To πιο αταίριαστο ζευγάρι του Hollywood! Αλλά φαίνονται τόσο ευτυχισμένοι

Γι' αυτούς σίγουρα η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο

Λένε ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία και εσχάτως ούτε εμφάνιση και στιλ! Και για να είμαστε ειλικρινείς η διαπίστωση αυτή μας κάνει πολύ ευτυχισμένους, μιας και αποδεικνύεται ότι ακόμα και άνθρωποι του Hollywood, οι οποίοι μια μανία με την εμφάνιση την έχουν, όλο και περισσότερο αδιαφορούν για τα εξωτερικά και δίνουν σημασία στα... εσωτερικά χαρακτηριστικά.

Μία από αυτές είναι αναμφισβήτητα η Cameron Diaz η οποία τον τελευταίο καιρό και αφού ταλαιπώρηθηκε αρκετά στον ερωτικό τομέα, έχει αράξει στην αγκαλιά του Benji Madden. Μπορεί λοιπόν κάθε φορά που τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, να παρατηρούμε πόσο διαφορετικοί και αταίριαστοι είναι, αλλά δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε και το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι φαίνονται.

Δυστυχώς βέβαια, φαίνεται ότι οι πρώτες διαφωνίες ήδη έκαναν την εμφάνισή τους μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Benji επιθυμεί διακαώς να κάνουν οικογένεια, ενώ η Cameron όχι μόνο δε θέλει προς το παρόν να γίνει μητέρα, αλλά δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιθυμίες της η απόκτηση παιδιών.

Ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή, γιατί κρίμα είναι να αρχίσει πάλι να ταλαιπωρείται η αγαπημένα μας Cameron.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημοι stars... άσημοι σύντροφοι! Ποια αστέρια του Hollywood ακολούθησαν την καρδιά τους

Χαρά στο κουράγιο της: Διαβάστε πόσες ώρες την εβδομάδα γυμνάζεται η Gwyneth Paltrow