Τι έκανε η Lady Gaga πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα;

Τι έκανε η Lady Gaga πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα;

Μαντεύετε;

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου αποχώρησε από τη χώρα μας η Lady Gaga, ύστερα από τη φαντασμαγορική συναυλία που έδωσε μια μέρα πριν στο ΟΑΚΑ, ξεσηκώνοντας για τα καλά τα πλήθη. Βγαίνοντας όμως από το ξενοδοχείο της στο Σύνταγμα, δεν κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το αεροδρόμιο, αλλά έκανε μια βόλτα από το κέντρο της Αθήνας προτού αποχωρήσει.


Η εκκεντρική σταρ, ντυμένη σχεδόν με τα απολύτως απαραίτητα, για την ακρίβεια μόνο με... εσώρουχα και ένα δερμάτινο τζάκετ και έχοντας πάντα μαζί της την αξιολάτρευτη σκυλίτσα της Asia, θέλησε να κάνει μια βόλτα στους δρόμους του κέντρου και να πάρει μια τελευταία γεύση από... Ελλάδα πριν ταξιδέψει με προορισμό τις Βρυξέλλες, όπου είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της. Έτσι, πήγε μέχρι τη διπλανή γειτονιά των Εξαρχείων, πάντα με τη συνοδεία των σωματοφυλάκων της και περπάτησε στους δρόμους της περιοχής.


Μάλιστα, όταν βρήκε μπροστά της ένα δισκοπωλείο, κόλλησε μόνη της, και προς έκπληξη όλων, μια αφίσα της στην τζαμαρία του. Στην αφίσα διαφημίζεται η νέα της συνεργασία με τον Tony Bennett, την ίδια στιγμή που στο μπουφάν της έγραφε «Cheek to Cheek», που είναι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ –αυτό θα πει marketing-.


Στη συνέχεια, επέστρεψε στο τζιπ της και μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο, όπου πρόλαβε να βγάλει μερικές φωτογραφίες προτού φύγει και φυσικά να της «ανεβάσει» στο Instagram, όπου και δήλωσε πως πέρασε τέλεια στην Ελλάδα και πως αγαπάει αυτή τη χώρα. Άλλωστε, αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Μας... κόπηκε ο βήχας: Σε ποια 40χρονη σταρ ανήκουν αυτά τα... ατελείωτα ποδιά;

Celebrity παραιτήθηκε από παράνυμφος της κολλητής της επειδή δεν της έκανε το φόρεμα