Παντρεμένος αμερικανός star πιάστηκε επ' αυτοφόρω να φιλάει μια άγνωστη!

Γωγώ Φούντα
Παντρεμένος αμερικανός star πιάστηκε επ' αυτοφόρω να φιλάει μια άγνωστη!

Δεν έλαβε υπόψη του βέβαια το άγρυπνο βλέμμα του paparazzi εκεί έξω

Οι παλιές έλεγαν ότι ο άντρας είναι άντρας, και θα την κάνει την αταξία του, κάτι που συνήθως μεταφράζεται σε ωραιότατες απιστίες, και όχι μόνο με μία γυναίκα. Ωστόσο τα χρόνια πέρασαν, και πλέον το κέρατο σε ένα ζευγάρι, δεν είναι ούτε τόσο αναμενόμενο, ούτε και τόσο... καλοδεχούμενο από την πλευρά της γυναίκας η οποία πια αντιδρά με θέρμη στην απιστία του καλού της.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν τα έλαβε υπόψη του ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Shane Richie, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο σήριαλ EastEnders. Ο Richie λοιπόν, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό, σε τρυφερά ενσταντανέ, εναγκαλισμούς και φιλάκια με κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Αξίζει φυσικά να τονίσουμε, ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι παντρεμένος από το 2007 και έχει 3 παιδιά με την τωρινή του σύζυγο, και άλλα 3 από τον πρώτο του γάμο. Οπότε μάλλον οι εν λόγω εικόνες, θα του χαλάσουν κάπως την οικογενειακή γαλήνη, εκτός αν η σύζυγός του είναι μαθημένη στο κέρατο, μιας και ο ίδιος είχε περαδεχτεί και το 2011 εξωσυζυγική σχέση.

Καλά ξεμπερδέματα να ευχηθούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Supersexy star του Hollywood κράτησε το γάμο του κρυφό για 2 ολόκληρους μήνες!

«Έχω καρκίνο»! 23χρονη ηθοποιός δηλώνει και σοκάρει