Το διαζύγιο της χρονιάς: Δείτε τι απαιτεί η διάσημη κυρία από τον πρώην σύζυγό της!

Το διαζύγιο της χρονιάς: Δείτε τι απαιτεί η διάσημη κυρία από τον πρώην σύζυγό της!

Η μάνα μάνατζερ ξαναχτυπά

Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Kriss Jenner μαζί με τον Bruce ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να χωρίσουν. Από τότε τους είδαμε σε κοινές εμφανίσεις, να ταξιδεύουν μαζί αλλά κατά τα άλλα είχαν πάρει χωριστούς δρόμους.

Ένα χρόνο αργότερα κι αφού η μάνα μάνατζερ έχει ξεσαλώσει με εμφανίσεις που συναγωνίζονται ακόμα και τις μικρές της κόρες θυμήθηκε να υποβάλει την αίτηση διαζύγιου.

1

Σύμφωνα με το Radar Online, το ζευγάρι αναφέρει στην αίτηση διαζυγίου του, ότι η ασυμφωνία χαρακτήρων τους οδήγησε στο χωρισμό, κάτι που το θυμήθηκαν μετά από 23 χρόνια γάμου!

Μεταξύ άλλων η μάνα μάνατζερ ζητά την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού τους που δεν είναι άλλη από την 17χρονη Kylie, όλα τα κοσμήματα αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν μαζί.

Εννοείτε πως ο Bruce ζητά μια από τα ίδια και δεν μένει να δούμε το διαζύγιό τους να το "πουλάνε" στο reality show που πρωταγωνιστούν. Να δείτε που τα έχουν συμφωνήσει όλα από πριν και πολύ απλά θα παίξουν καλά τους ρόλους τους. Ε, να ανέβουν και τα ρημάδια νούμερα της τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Γνωρίστε την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Δείτε τον 12χρονο Romeo Beckham να ποζάρει για την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Burberry