H Beyonce κλείνει στόματα: Kυοφόρησε ή όχι την Blue Ivy;

Γωγώ Φούντα
H Beyonce κλείνει στόματα: Kυοφόρησε ή όχι την Blue Ivy;

Διαζύγια, εξωσυζυγικές σχέσεις και μία ψεύτικη εγκυμοσύνη! Ιt's Beyonce's world

Eντάξει όταν είσαι η Beyonce είναι απολύτως λογικό να λέγονται και να γράφονται διάφορα για σένα, από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο βαριά και κουλά, ικανά να στείλουν τον οποιοδήποτε στο ψυχιατρείο! Τον οποιοδήποτε ναι, αλλά όχι την Queen Bey, η οποία μάλλον έχει γεννηθεί με ένα αστέρι πάνω από το όμορφο κεφάλι της, κάτι που της επιτρέπει, απλά να μην ασχολείται με όσα λέγονται και γράφονται.

Εσχάτως μάλιστα, μέσα σε όλη αυτή την παραφιλολογία σχετικά με το γάμο της και την κρίση που περνά η σχέση της με τον Jay Z, βγήκε στην επιφάνεια και ένας ακόμη... urban myth, ο οποίος ήθελε τη Beyonce να μην έχει κυοφορήσει ποτέ την Blue Ivy, να την έχει φέρει στον κόσμο με παρένθετη μητέρα και να κυκλοφορεί με ψεύτικη κοιλιά για να ξεγελά τους paparazzi.

H αλήθεια είναι ότι αρκετοί είχαν πιστέψει τη συγκεκριμένη ιστορία, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή πολύ απλά η Beyonce είναι αυτή που είναι και μάλλον μπορεί να κάνει ότι ακριβώς θελήσει και της καρφωθεί στο μυαλό. Φαίνεται όμως, ότι δεν είναι φτιαγμένη από πάγο, ή τουλάχιστον όχι πια, μιας και αποφάσισε να κλείσει τα στόματα μια και καλή.

Δημοσίευσε λοιπόν μία σειρά φωτογραφιών, οι οποίες παράλληλα είναι και απαντήσεις σε όλα όσα της καταλογίζουν τελευταία. Η φωτογραφία που είναι γυμνή με τη φουσκωμένη της κοιλιά σε κοινή θέα, χωμένη μέσα στην αγκαλιά του Jay Z, ίσως να προβλημάτισε σχετικά με το αν έχει γεννήσει ή όχι την κόρη της, αν και πολλοί είπαν, ότι την έχουν ικανή να έχει βάλει ακόμη και ψεύτικη πλαστική κοιλιά.

Επίσης, θέλησε να διαψεύσει και τις φήμες περί διαζυγίου, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία από το γάμο της με τον Jay Z, η μοναδική που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας του διάσημου ζεύγους στο Παρίσι.

Τώρα αλήθεια ή ψέματα, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, εκτός αν καταφέρουμε και τρυπώσουμε στο μυαλό της βασίλισσας! Πράγμα κομματάκι δύσκολο.

Διαβάστε ακόμη:

Τοο sexy: Η ημίγυμνη φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη στο Instagram

Όλη η αλήθεια για την κόντρα της Μαρίας Καβογιάννη με τη Δήμητρα Ματσούκα!