Η Gwyneth Paltrow στην αντεπίθεση: Με ποιο τρόπο θα δυσκολέψει τη ζωή της Lawrence;

Γωγώ Φούντα
Η Gwyneth Paltrow στην αντεπίθεση: Με ποιο τρόπο θα δυσκολέψει τη ζωή της Lawrence;

Μία νέα κόντρα με... μεγάλο ενδιαφέρον

Kαι αφού θαυμάσαμε τον Chris Martin και την Jennifer Lawrence, επιτέλους μαζί, έστω κι αν οι φωτογραφίες ήταν paparazzi, φαίνεται πως υπάρχει και μία ψυχή εκεί έξω, που ούτε έχει μελώσει από το ειδύλλιο, ούτε σκάει χαμόγελα κάθε φορά που βλέπει το ολόφρεσκο διάσημο ζεύγος.

Αναφερόμαστε φυσικά στη Gwyneth Paltrow, την πρώην σύζυγο του Chris, η οποία ως γνωστόν, δεν είναι ούτε ο πιο εύκολος ούτε και ο πιο καλόβολος άνθρωπος του κόσμου. Παρόλο λοιπόν που αυτή είναι που τελείωσε το γάμο της με τον Chris, σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτεί και έχει φυσικά, αρκετή επιρροή στη ζωή του πρώην συζύγου της, και όχι μόνο εξαιτίας των 2 παιδιών που έχουν μαζί.

Άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους υποστηρίζουν ότι η Gwyneth επηρεάζει πολύ τον Chris, και πως ήδη απαιτεί συγκεκριμένο χρόνο για τα παιδιά και τις υποχρεώσεις της οικογένειας. «Οι επόμενες κοπέλες του Chris μάλλον θα τα βρουν σκούρα με το πόσο απαιτητική και πόσο έντονη είναι η Gwyneth στη ζωή του».

Για να λέμε την αλήθεια, κάτι τέτοιο το περιμέναμε. Αλλά έχουμε την υποψία, ότι και η Jennifer δεν είναι από τα κορίτσια που σηκώνουν εύκολα μύγα στο σπαθί τους.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί είναι μελαγχολική η Κατερίνα Καινούργιου; (φωτο)

Το αποφάσισε: Τι αλλαγή θα κάνει επάνω της η Δέσποινα Βανδή;