H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Nicole Kidman μετά την κηδεία του πατέρα της

Γωγώ Φούντα
H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Nicole Kidman μετά την κηδεία του πατέρα της

Κατεβεβλημένη και εμφανώς στενοχωρημένη

Οι 2 τελευταίες εβδομάδες, ήταν ιδιαιτέρως δύσκολες για τη Nicole Kidman, μιας και έχασε εντελώς ξαφνικά τον πατέρα της Antony Kidman, ο οποίος υπήρξε φημισμένος ψυχολόγος. Ο Antony Kidman λοιπόν, σκοτώθηκε στο ξενοδοχείο του στη Σιγκαπούρη, όπου βρέθηκε με τη σύζυγό του προκειμένου να επισκεφτεί την μικρότερη αδερφή της Nicole.

Όπως ήταν φυσικό, η διάσημη ηθοποιός έπαθε σοκ όταν έμαθε τα νέα μιας και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον 75χρονο πατέρα της, ενώ μαζί με την οικογένειά της, έφυγαν εσπευσμένα για το Σίδνει.

Την Τρίτη λοιπόν, η Nicole μαζί με τις κόρες της και το σύζυγό της Keith Urban απαθανατίστηκαν από τους paparazzi στο αεροδρόμιο του Los Angeles, κατά την επιστροφή τους από την πατρίδα της star. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, φαινόταν καταβεβλημένη και σκεπτική, ενώ δεν έβγαλε καθόλου τα γυαλιά της. Χωρίς να χαμογελάει και έχοντας χαμηλωμένο το βλέμμα της, κρατούσε στην αγκαλιά της την μικρούλα Faith Margaret ενώ βιάστηκαν να μπουν στο αμάξι που θα τους πήγαινε σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μνήμη του Antony Kidman αμαυρώνουν κάποιες μαρτυρίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης πριν χρόνια, κάτι που φυσικά ακόμη ερευνάται προκειμένου να αποδειχθεί αν όντως είναι αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη:

H Britney Spears στα καλύτερά της: Δείτε το νέο της look που μας ενθουσίασε!

To αποφασίσαμε: Οι Kim και Kanye είναι το πιο γελοίο, στυλιστικά, ζευγάρι του Hollywood