Ποιας ζάμπλουτης superstar ο γιος κοιμάται σε παγκάκια;

Γωγώ Φούντα
Ποιας ζάμπλουτης superstar ο γιος κοιμάται σε παγκάκια;

Τελικά, μόνο οι Δράκοι ήταν οικογένεια!

Bλέπετε την ευτυχισμένη οικογένεια των Bradgelina ή των Beckham και το μόνο που σκέφτεστε είναι πόσο θα θέλατε να σας υιοθετήσουν για να περνάτε ζωή και κότα; Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ζηλέψει την πολυτέλεια και φυσικά τα προνόμια που απολαμβάνουν οι συγκεκριμένες οικογένειες, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν.

Όχι όχι, δεν έχουμε τίποτα να προσάψουμε σε κάποια από τις παραπάνω οικογένειες, αλλά σε άλλη μία, εξίσου διάσημη και πλούσια, και αναφερόμαστε σε αυτή της Barbra Streisand και του James Brolin. Όπως αναφέρει το Radar Online η 72χρονη star λοιπόν, η οποία είναι παντρεμένη με τον επίσης διάσημο ηθοποιό James Brolin, ζει σε μία έπαυλη στο Malibu μέσα στα πλούτη και τη χλιδή.

Ο 42χρονος ωστόσο γιος του Brolin, και θετός γιος της Streisand Jess Brolin, παρά τα πλούτη της οικογένειάς του, ζει στους δρόμους και κοιμάται σε παγκάκια, ενώ παλεύει με την παχυσαρκία και την εξαθλίωση. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, συνέλαβε τον 42χρονο με λερωμένα ρούχα, ξαπλωμένο σε ένα παγκάκι, ενώ ανθρωποι που τον γνωρίζουν δηλώνουν: «Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η Barbra Streisand και ο James Brolin αφήνουν τον Jess να ζει στους δρόμους. Θα μπορούσε επίσης να τον βοηθήσει κάπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του Josh Brolin».

barbara-streisand-son-brolin-pp-sl-620x400

Aπό την άλλη, ο εκπρόσωπος του διάσημου ζεύγους δήλωσε: «Του προσφέρεται βοήθεια και στήριξη σε καθημερινή βάση. Η οικογένειά του τον λατρεύει και θέλει το καλύτερο για εκείνον».

Άραγε που βρίσκεται η αλήθεια; Μήπως κάπου στην... μέση;

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί θα είναι αποτυχία το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Angelina Jolie;

Ποιος πρώην sexy σταρ κυκλοφορεί στο δρόμο με κολιέ και τσάντα;