Αυτό είναι διαζύγιο βόμβα: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει μετά από 1 χρόνο γάμου;

Γωγώ Φούντα
Αυτό είναι διαζύγιο βόμβα: Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει μετά από 1 χρόνο γάμου;

Μα τι γίνεται εκεί στο Hollywood τελοσπάντων;

Πραγματικά, δεν τους προλαβαίνουμε τους stars και τα ερωτικά τους μπερδέματα. Την μία παντρεύονται, την άλλη χωρίζουν, την άλλη κάνουν παιδιά, και κάπως έτσι περνάει η ζωή τους. Μετά λοιπόν από το διαζύγιο της Mariah Carey και του Nick Cannon, αυτό όντως μας αιφνιδίασε, ακόμη ένα παντρεμένο και διάσημο φυσικά ζεύγος διαλύει το γάμο του.

H Amber Rose λοιπόν και O Wiz Khalifa, έπειτα από 14 μήνες έγγαμου βίου και ένα υπέροχο αγοράκι, αποφάσισαν να χωρίσουν, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το πρώην μοντέλο θα διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία του παιδιού από τον ράπερ πρώην σύζυγό της.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Rose έχει διατελέσει σύντροφος Kanye West, καταλάβαμε όλοι σε τι έχει αδυναμία ο Kanye, ενώ το εν λόγω διαζύγιο μάλλον συνδέεται άμεσα με το εκείνο της Carey και του Cannon. Ο λόγος; Ο Cannon είναι ο νέος manager της Rose, κάτι που φυσικά έκανε τις φήμες να οργιάσουν σχετικά με ειδύλλιο ανάμεσά τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο, ότι ο νέος αυτός έρωτας είναι η αιτία των 2 διαζυγίων.

Amber κρύψου μη σε πετύχει η Mariah.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί θα είναι αποτυχία το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Angelina Jolie;

Amal Alamuddin: Η νύφη έφτασε στην Ιταλία!