Koύκλα η Ariana Grande; Η star υπέστη την πιο συγκλονιστική μετάλλαξη στα χρονικά

Koύκλα η Ariana Grande; Η star υπέστη την πιο συγκλονιστική μετάλλαξη στα χρονικά

To πριν και το μετά της 21χρονης pop star θα σε εκπλήξει (το λιγότερο)!

Ξεπήδησε στα μουσικά πράγματα από το παιδικό κανάλι Nickeloden, όπου πρωταγωνιστούσε σε teenage σίριαλ. Η εμφάνισή της δεν συνεπήρε το τηλεοπτικό κοινό, ούτε με την ομορφιά ούτε με το υποκριτικό της ταλέντο... Εντάξει για τη φωνή δεν μπορούμε να πούμε αρνητικά, αλλά όσο και να το παιδεύει... Whitney Houston δεν θα γίνει ποτέ! (ακούς χρυσό μου;)

Η Ariana Grande γεννημένη πριν από 21 χρόνια στη Φλόριντα της Αμερικής είναι το νέο it girl της pop σκηνής με εμφανείς επιρροές.... την Katy Perry στη στιλιστική ταυτότητα, τη Whitney Houston στις νότες και τη Mariah Carey στον τρόπο που φέρεται στους γύρω της... Η Ariana σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα έχει μεταμορφωθεί σε μια απαιτητική έως παράλογη diva τόσο εγωκεντρική που ούτε το επιτελείο της δεν το πιστεύει. Πρόσφατα μάλιστα δημοσιεύτηκε και η εξής απαράδεκτη φράση που φέρεται να είπε για τους θαυμαστές της σε ασανσέρ... "μακάρι να πέθαιναν όλοι". Ουπς!

photo

Όσοι και αν διέψευσε το γεγονός εμάς δεν μας πείθει! Έτσι αποφασίσαμε να βγάλουμε και άλλα άπλυτα της στη φόρα, ξεκινώντας από την εμφάνισή της πριν το... stardome. Στη φωτογραφία βλέπετε την Ariana στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών με λίγο πιο χοντρή μύτη, σγουρά μαλλιάκια, όχι και τόσο τέλειο χαμόγελο και με ένα αθώο χαμόγελο. Δύσκολα την αναγνωρίζεις, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως είναι αυτή!




Διαβάστε ακόμη:

Το αποφάσισε: Τι αλλαγή θα κάνει επάνω της η Δέσποινα Βανδή;