Από πρώην σε πρώην: Με ποιόν φαίνεται να επανασυνδέεται η Rihanna;

Από πρώην σε πρώην: Με ποιόν φαίνεται να επανασυνδέεται η Rihanna;

Ξανά!

Μπορεί γενικά να πιστεύεται για τις σχέσεις πως... ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται, όμως η Rihanna δεν δείχνει να ασπάζεται κάτι τέτοιο, αφού οι επανασυνδέσεις και οι χωρισμοί με τους πρώην της μάλλον έχουν γίνει πλέον... το χόμπι της. Αυτή την περίοδο, η 26χρονη σταρ φαίνεται να κάνει μια ακόμα προσπάθεια στην σχέση της με τον Drake, λίγο καιρό μετά τον τελευταίο χωρισμό τους.


Οι εικασίες άρχισαν να γίνονται τον περασμένο μήνα, όταν οι δύο τραγουδιστές εθεάθησαν παρέα, όμως πριν λίγες μέρες ο 27χρονος ράπερ πυροδότησε ξανά αυτές τις φήμες, όταν εμφανίστηκε σε εστιατόριο του Beverly Hills με ένα ολοκαίνουριο τατουάζ στο χέρι του. Μπορεί να μην «χτύπησε» το... όνομα της τραγουδίστριας όμως έγραφε: «Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως αναφέρεται στην ταραχώδη σχέση του με τη RiRi.


Ο Drake στο αριστερό του χέρι έχει επίσης ένα τατουάζ, που απεικονίζει ένα σύμβολο με δυο χέρια ενωμένα, ενώ δίπλα του φιγουράρει ο αινιγματικός αριθμός 6. Και μπορεί να μην έχει διευκρινίσει τι ακριβώς συμβολίζει, ούτε να έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τα τατουάζ του, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως είναι αφιερωμένο και πάλι στη Rihanna. Ο λόγος για να υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο; Στην συναυλία που έδωσε ένα μήνα πριν στον Τορόντο και κατά τη διάρκεια του τραγουδιού του «Days in the East», εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη η φωτογραφία της ποπ σταρ, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε 3 φορές και ο αριθμός 6, παρομοιάζοντάς την με το... Σατανά.


Άραγε ο τραγουδιστής να κάνει μια απλή μνεία σε μια γυναίκα που τον σημάδεψε και έφυγε από τη ζωή του ή αποδίδει φόρο τιμής στην... κοπέλα του;

Διαβάστε ακόμη:

H Britney Spears στα καλύτερά της: Δείτε το νέο της look που μας ενθουσίασε!

Beyonce: Μήπως έχει αρχίσει η κατρακύλα της;