Ο κύριος αυτός έχει κλέψει την καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη

Γωγώ Φούντα
Ο κύριος αυτός έχει κλέψει την καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη

Πηγαίνει το μυαλό σας;

Είναι μία star, η οποία μπορεί να είναι διάσημη, σέξι και πολύ πετυχημένη, αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν, δεν τα έχει καταφέρει και τόσο καλά στην προσωπική της ζωή. Την μία παντρεύεται και χωρίζει, την άλλη τη χωρίζουν επειδή θέλει να παντρευτεί, και γενικότερα όταν το θέμα του γάμου τίθεται επί τάπητος, κάπου το χάνει!

Ωστόσο, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό η Katy Perry, είναι και πάλι ερωτευμένη, και αυτή τη φορά με... προοπτικές! Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά, είναι ο διάσημος DJ Diplo, ο οποίος εκτός από παιδί του χώρου, είναι και αξιοπρόσεκτης εμφάνισης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες φήμες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μιας και οι 2 τους ξεκίνησαν να βγαίνουν λίγο πριν το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Παρόλα αυτά, και αφού το καλοκαίρι πέρασε και όλοι επέστρεψαν στις δουλίτσες τους, είπαν να ξαναδώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους, και να κάνουν ακόμα μία προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τον πρώτο χωρισμό του ζευγαριού, ευθύνεται η Katy μιας και κυριολεκτικά φρίκαρε όταν ο καλός της θέλησε να τη συστήσει στους γονείς του. Είδατε πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή;

Διαβάστε ακόμη:

Υπήρξε η απόλυτη star της πασαρέλας και 2 χρόνια μετά αναγνωρίζεται με δυσκολία

Ποια κυρία δέχθηκε πρωί- πρωί αυτό το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα;