Γιάννης Αποστολάκης- Ελισάβετ Σπανού: Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους!

Γιάννης Αποστολάκης- Ελισάβετ Σπανού: Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους!

Νέα εποχή για το ζευγάρι!

Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από τη μέρα που ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης γνώρισε την Ελισάβετ Σπανού στα γυρίσματα της εκπομπής just the 2 of us. Η τραγουδίστρια επιλέχθηκε από την παραγωγή ως εκείνη που θα «εκπαίδευε» τον sexy μάγειρα.

Αν και ο Γιάννης μόλις είχε βγει από μια σχέση ετών και δήλωνε ότι θα ήθελε για λίγο καιρό να μείνει μόνος και ελεύθερος εργένης δεν τα κατάφερε και η γνωριμία του με την τραγουδίστρια δεν περιορίστηκε μόνο στα πλατό. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι και προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους στη σκιά των περιοδικών και των φωτογράφων. Και τα κατάφεραν για μήνες μέχρι που φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές διέρρευσαν στα περιοδικά.

Η Sexy τραγουδίστρια και ο ωραίος μάγειρας που και φέτος θα μαγειρεύει στην κουζίνα της εκπομπής Join Us του ΣΚΑΪ είναι ερωτευμένοι και περνούν πλέον τις περισσότερες ώρες μαζί. Η σχέση τους πλέον έχει μπει σε μια νέα εποχή και οι δύο τους δεν κρύβονται ούτε αποφεύγουν να μιλήσουν για το δεσμό τους.

Τελικά μια γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση και σε ένα δυνατό έρωτα, ο οποίος έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε που θα καταλήξει.