Η Jessica Biel βαριέται που ζει και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Η Jessica Biel βαριέται που ζει και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Η σύζυγος Justin βαριέται τη ζωή της

Όταν είχε ανακοινωθεί ο γάμος Justin Timberlake-Jessica Biel, πολλοί είχαν απορήσει, μιας και δεν περίμενε κανείς ότι αυτοί οι 2 θα κατέληγαν μαζί. Πώς να το πούμε βρε παιδιά; Ήταν σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς τον υπερταλαντούχο και χαρισματικό Justin, παντρεμένο και δη, με ένα πλάσμα, το οποίο μπορεί να ήταν πανέμορφο, αλλά έδειχνε να είναι μόνο αυτό!

Τα χρόνια πέρασαν, σχεδόν 3 μάλιστα, και ενώ ο Justin συνεχίζει να μεσουρανεί και να κάνει αυτό που ξέρει, πάρα πολύ καλά, η Jessica από την άλλη, όχι μόνο δεν κάνει το μεγάλο της κινηματογραφικό μπαμ, το οποίο περιμένει εδώ και αμέτρητα χρόνια, αλλά σαν να μας φάνηκε, από τις τελευταίες της φωτογραφίες, ότι βάριεται πάρα πολύ.

Διότι εκεί που είχαμε συνηθίσει την Biel, superfit και γραμμωμένη, με ίχνος περιττού κιλού και λίπους, την είδαμε αρκετά πιο τσουπωτή, και σίγουρα όχι τόσο... καλλίγραμμη όσο την είχαμε συνηθίσει! Θα μας πείτε τώρα, άνθρωπος είναι έφαγε λίγο παραπάνω. Αλλά το θέμα εδώ είναι, ότι αφενός δεν κάνει και πολλά πράγματα μέσα στην μέρα, οπότε τρώει γιατί βαριέται, και αφετέρου, αν για κάτι είναι διάσημη όλα αυτά τα χρόνια, είναι για την εμφάνισή της την οποία παραμελεί.

Με λίγα λόγια, ή έχει πάρει απόφαση να χωρίσει τον Justin γιατί βαρέθηκε τις φήμες περί απιστίας, ή βαριέται πολύ να κάθεται όλη μέρα και να τον περιμένει να γυρίσει από τη δουλειά. Μην μας πείτε κακούς, κι εσείς το ίδιο σκεφτήκατε. Και επαναλαμβάνουμε, παραμένει καλλονή, αλλά... με διαφορετικό τρόπο. Αμ τι νομίζατε; Ότι οι διάσημοι είναι και ενδιαφέροντες; Δεν είδατε τι τραβάει η Jessica;

Διαβάστε ακόμη:

Ο χρόνος ήταν αμείλικτος! Οι stars που δεν γέρασαν και τόσο κομψά

Γιατί μετάνιωσε η Σμαράγδα Καρύδη που σκούρυνε τα μαλλιά της;