Για όνομα του Θεού: Ποιος star εμφανίστηκε με σουτιέν και πλούσιο στήθος;

Για όνομα του Θεού: Ποιος star εμφανίστηκε με σουτιέν και πλούσιο στήθος;

Και όχι μόνο το φόρεσε, αλλά το χρειαζόταν κιόλας

Και πάνω που σερφάραμε στον κυβερνοχώρο, έτσι για να περάσει και η ώρα, πέφτουμε πάνω σε κάποιες νέες φωτογραφίες της Kylie Jenner από το Radar Online, η οποία βέβαια, ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν το κεντρικό θέμα, μιας και ο κύριος που τη συνόδευε τράβηξε πάνω του όλη την προσοχή! Το παράδοξο βέβαια είναι ότι δεν πρόκειται για το νέο αμόρε της νεαρής celebrity, αλλά για έναν πολύ στενό της συγγενή.

Συνοδευόταν λοιπόν από τον μπαμπά της Bruce Jenner, o oποίος, χωρίς πλάκα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά, έχει βάλει στόχο ζωής, να γίνει γυναίκα. Μετά λοιπόν από την αφαίρεση του μήλου του Αδάμ, την ολική αποτρίχωση, και στο πρόσωπο, και τις συχνές επισκέψεις σε σαλόνια ομορφιάς για μανικιούρ και πεντικιούρ, αποφάσισε να πάει την μετάλλαξή του ένα βήμα παραπέρα και να... βάλει σουτιέν!

Θα μας πείτε τώρα, μπορεί να ήθελε να το φορέσει γιατί αισθανόταν άσχημα που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ το εν λόγω εσώρουχο. Το ανησυχητικό ωστόσο της υπόθεσης, δεν είναι ότι το φόρεσε, αλλά ότι χρειαζόταν να το φορέσει γιατί διαφορετικά... θα έπεφτε το στήθος του!

Με λίγα λόγια ο Βruce Jenner, έχει πλέον στήθος, και ίσως να δανείζεται τα σουτιέν της Kendall και της Kylie, οι οποίες αν κρίνουμε από το πόσο λεπτές είναι, μάλλον φοράνε μικρότερο νούμερο από τον μπαμπά. Εντάξει πλέον τα έχουμε δει όλα από τον άνθρωπο αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Γάμος Clooney- Alamuddin: Δείτε για πρώτη φορά το νυφικό της Amal!

Angelina Jolie: Δείτε το γαμήλιο δώρο της στον Brad Pitt αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων