George Clooney: Δείτε την (άγνωστη) πρώτη του σύζυγο!

George Clooney: Δείτε την (άγνωστη) πρώτη του σύζυγο!

Ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που δεν το έχετε μάθει, ναι ο George Clooney o διαβόητος εργένης βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης Amal Alamuddin και μπορεί η δυναμική δικηγόρος να έχει το προνόμιο να λέγεται σύζυγος του Clooney παρόλα αυτά έρχεται δεύτερη μια και ο 53άχρονος ηθοποιός υπήρξε ξανά παντρεμένος για τέσσερα χρόνια από το 1989 μέχρι το 1993 με την ηθοποιό Talia Balsam.

Ο Clooney ήταν 28 χρονών όταν αυτός και η Talia με την οποία γνωρίζονταν μόνο μερικούς μήνες έφτασαν μέχρι το Las Vegas με ένα τροχόσπιτο για να παντρευτούν.

Αργότερα ο ίδιος θα πει στο Vanity Fair: «Σίγουρα δεν ήμουν κάποιος που έπρεπε εκείνη τη στιγμή να παντρευτεί. Αισθάνομαι σαν μην έδωσα στην Talia μια ευκαιρία».

Η Talia που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Clooney ξαναπαντρεύτηκε to 1998 τον ηθοποιός και πρωταγωνιστή της σειράς Mad man John Slattery με τον οποίο έχουν ένα γιό.

Η ίδια η Balsam μπορεί να μην έκανε ποτέ την καριέρα του πρώην συζύγου της όμως έχει κάνει σημαντικές δουλειές και συμμετοχές και επίσης κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Ο πατέρας της είναι ο Martin Balsam γνωστός από τις συμμετοχές στις ταινίες "Breakfast at Tiffany's" και" Ψυχώ".