Αποκλειστικό: Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Αποκλειστικό: Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Έτσι λένε οι πληροφορίες μας!

Ευτυχώς που μερικές φορές υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις να ανακοινώσουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό συμπληρώνει ένα χρόνο γνωριμίας φαίνεται πώς αποφάσισε να κάνει το επομενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Καλός φίλος του ζευγαριού μας εκμηστηρευτηκε ότι η Ευαγγελία είναι περίπου 3 μηνών εγκυος και φυσικά όταν κα η ίδια θα είναι απόλυτα σίγουρη και ασφαλής θα το ανακοινώσει δημόσια.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας η πληροφορία να είναι αληθινή και να ισχύει η χαρούμενη είδηση, αλλωστε δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και οι δυο τους θα γίνουν εξαιρετικοί γονείς.

Ο Ηλίας πρόσφατα αποκάλυψε το περιοδικό Like ότι σκέφτεται το γάμο ενώ η Ευαγγελία πριν από καιρό είχε πει σε συνέντευξη της ότι : «Ο Ηλίας θα είναι καλός πατέρας γιατί γνωρίζω την οικογένειά του και η οικογένεια μαρτυράει πολλά για έναν άνθρωπο. Αν κρίνω από τους γονείς του και από την ανατροφή που του έχουν δώσει, τότε σίγουρα θα είναι ένας υπέροχος πατέρας. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί έχω μάθει πως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει».