Paltrow-Lawrence συναντήθηκαν για πρώτη φορά: Τα απίστευτα λόγια που αντάλλαξαν

Γωγώ Φούντα
Paltrow-Lawrence συναντήθηκαν για πρώτη φορά: Τα απίστευτα λόγια που αντάλλαξαν

Σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Πώς το έλεγε το τραγούδι; Μια γυναίκα 2 άντρες; Ε αντιστρέψτε λίγο τους στίχους και έχετε ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάμε. Δυο γυναίκες ένας άντρας! Ο άντρας στην προκειμένη είναι ο Chris Martin, και οι γυναίκες η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Lawrence. Όχι ότι τα κορίτσια σφάζονται για λογαριασμό του, αλλά κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση. Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας μαζί σας, ευθύς αμέσως...

Η Gwyneth λοιπόν λίγες μέρες πριν είχε τα γενέθλιά της-έκλεινε τα 42- και φυσικά διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για τους εορτασμούς. Το θέμα βέβαια, δεν είναι ότι η Gwyneth πάρταρε μαζί με τους διάσημους φίλους της, αλλά ότι το πάρτι της το είχε διοργανώσει ο... πρώην σύζυγός της Chris Martin!

Θέλετε και κάτι ακόμα πιο αστείο; Ο Chris έσκασε μύτη συνοδευόμενος από την νέα του αγαπημένη, τους τελευταίους 2 μήνες-ούτε καν 3μηνο βρε αθεόφοβε- Jennifer Lawrence! Εκεί λοιπόν που όλοι περίμεναν μια κάποια αντίδραση από πλευράς εορτάζουσας, ένα χαστούκι, ένα μπινελίκι, ένα 100άρι κι όπου φύγει φύγει, η εορτάζουσα τους διέψευσε πανηγυρικά, και αφού δέχτηκε τις ευχές της κατά 18 χρόνια νεότερης, 18 λέμε, Lawrence, ξεστόμισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο Chris τα έφτιαξε με μία τόσο έξυπνη και όμορφη γυναίκα όπως εσύ»!!!

Gwyneth, κορίτσι μου. Σε παρακαλούμε θερμά να συνέλθεις, γιατί έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για χάρη σου. Μήπως σου χορηγούνται ηρεμιστικά και τα βλέπεις όλα όμορφα και καλά; Μήπως τα έφτιαξες κρυφά με τον David Gandy οπότε δε σε νοιάζει και πολύ ο Chris; Μήπως όλος αυτός ο πολιτισμός είναι ύποπτος; Και μήπως να κράξεις λίγο την Jennifer για να έχουμε κι εμείς να γράψουμε κάτι; Άντε να γίνεται δουλίτσα!

Διαβάστε ακόμη:

George Clooney: Δείτε την (άγνωστη) πρώτη του σύζυγο!

Αποκλειστικό: Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή περιμένουν το πρώτο τους παιδί;