Παιδιά τι γίνεται; Ο πιο σέξι star του Hollywood παράτησε την καλλονή φίλη του

Γωγώ Φούντα
Παιδιά τι γίνεται; Ο πιο σέξι star του Hollywood παράτησε την καλλονή φίλη του

Και είναι και πάλι διαθέσιμος! Προλάβετε

Εντάξει, 1,5 χρόνος μπορεί για μία σχέση να είναι ένα σεβαστό διάστημα ώστε να μπορείς πια να πεις ότι τον άλλο τον αγαπάς, τον νοιάζεσαι και δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του, αλλά για μία σχέση ενός από τα πιο χαρισματικά και σέξι παιδιά του Hollywood, είναι απλά η αφορμή για να στίψει διά του αρραβώνος!

Διότι ο Leonardo Di Caprio φίλες και φίλοι, μπορεί να είχε την Toni Garrn στα πόδια του, αγγελάκι της Victoria's Secret αν σας λέει κάτι, αλλά μάλλον έπειτα από το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, είπε να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι και να αναζητήσει νέες και άγνωστες αγκαλιές.

Τις οποίες δεν άργησε να βρει, μιας και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο after party της συναυλίας των Kings Of Leon που έγινε στο Δυτικό Hollywood, να συζητά με έντονη ερωτική διάθεση με μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αθεόφοβη έφυγε και μαζί του!

Όλα αυτά βέβαια, έρχονται σε συνδυασμό με το ότι ο διάσημος ηθοποιός και η Garrn έχουν αρκετό καιρό να εμφανιστούν μαζί, κάτι που κάνει τη φημολογία περί χωρισμού ακόμη πιο έντονη.

Εντάξει ήρθε και μπούχτισε ο άνθρωπος! Και μη στενοχωριέστε κορίτσια, αυτή η μελαχρινή είναι απλά η ξαδέρφη του! Εσάς θέλει κατά βάθος!

Διαβάστε ακόμη:

Κendall Jenner: Με ποιο star έχει εμμονή το διάσημο μοντέλο αλλά αυτός την αγνοεί;

Ιδού πώς είναι το σώμα της Beyoncé χωρίς photoshop!