Πριν 10 μέρες πήρε διαζύγιο και ήδη κυκλοφορεί με νέο αμόρε: Ποια star δεν... «κρατιέται»;

Πριν 10 μέρες πήρε διαζύγιο και ήδη κυκλοφορεί με νέο αμόρε: Ποια star δεν... «κρατιέται»;

Πολύ γρήγορες οι αλλαγές εκεί στο Hollywood

Γνωρίζονται, σε λίγους μήνες παντρεύονται και μετά από μερικά χρονάκια χωρίζουν. Μέσα σε λίγες μέρες βρίσκουν νέο αμόρε και συνεχίζουν τόσο απλά τη ζωούλα τους. Και ναι, φυσικά αναφερόμαστε στις star του Hollywood. Μα καλά, εσύ γιατί ακόμα είσαι κολλημένη με τον... Κωστάκη;


Οι celebrities προφανώς και αντιμετωπίζουν τα πάντα πολύ πιο ανάλαφρα από ότι εμείς. Μία κυρία σα να το παράκανε, μιας και μόλις λίγες μέρες μετά το διαζύγιό της λέγεται πως ήδη έχει αποκτήσει νέο αμόρε. Ο λόγος για την Amber Rose, η οποία έπειτα από 14 μήνες έγγαμου βίου με τον Wiz Khalifa, αποφάσισε να χωρίσει και να βρει άμεσα νέα... αγκαλιά.

Και αν νομίζατε ότι θα ερωτευόταν έναν άσημο, πλανάστε. Το κορίτσι λέγεται πως βρήκε παρηγοριά στον 25χρονο Nick Simmons, ο οποίος είναι γιος του Gene Simmons (μέλος των KISS). Ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει ουκ ολίγες φορές σε βραδινές τους εξόδους. Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι είναι απλώς δυο καλοί φίλοι. Τα ξένα δημοσιεύματα όμως άλλα ισχυρίζονται. Για να δούμε... Ο χρόνος τα αποκαλύπτει όλα! Δείτε φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Η Aλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ακομπλεξάριστη: Δείτε την να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Παιδιά τι γίνεται; Ο πιο σέξι star του Hollywood παράτησε την καλλονή φίλη του