Jennifer Lawrence: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τις γυμνές της φωτογραφίες!

Jennifer Lawrence: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τις γυμνές της φωτογραφίες!

«Ήμουν τόσο φοβισμένη» παραδέχεται η ηθοποιός!

Μπορεί οι ολόγυμνες φωτογραφίες της να κατέκλυσαν το διαδίκτυο, όμως η Jennifer Lawrence βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για το συμβάν.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Vanity Fair η 24άχρονη ηθοποιός ομολογεί ότι: «Δεν είναι ένα σκάνδαλο. Είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα. Είναι παραβίαση. Είναι αηδιαστικό. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει και εμείς πρέπει να αλλάξουμε "
Όλα ξεκίνησαν όταν η star τράβηξε γυμνές φωτογραφίες για το αγόρι της που δεν τον αναφέρει αλλά προφανώς πρόκειται για τον ηθοποιό Nicholas Hoult.

«Ήμουν σε μια αγαπημένη, υγιή και τέλεια σχέση για τέσσερα χρόνια» εξομολογήθηκε η Jennifer. «Ήμασταν μακριά και ή τ' αγόρι σου θα δει πορνό ή θα δει εσένα».
Και τότε συνέβη αυτό που κανείς δεν εύχεται να του συμβεί. Hackers μπήκαν στον προσωπικό της λογαριασμό και δημοσίευσαν προσωπικές της φωτογραφίες.

«Ήμουν τόσο φοβισμένη, δεν ήξερα πώς μπορεί αυτό μπορεί να επηρεάσει την καριέρα μου» ομολόγησε στο περιοδικό η ηθοποιός. «Μόνο και μόνο επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, επειδή είμαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι το ζήτησα όλο αυτό».

Όταν οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν η Jennifer αποφάσισε να κάνει μια δήλωση, αλλά δεν έβρισκε τις σωστές λέξεις.
«Ό,τι προσπαθούσα να γράψω με έκανε να κλαίω ή με θύμωνε. Ξεκίνησα να γράψω μια απολογία αλλά δεν υπήρχε τίποτε για το οποίο ήθελα να ζητήσω συγνώμη».