Η πιο κουλ λεχώνα του Hollywood είναι η Scarlett Johansson και σας εξηγούμε γιατί

Γωγώ Φούντα
Η πιο κουλ λεχώνα του Hollywood είναι η Scarlett Johansson και σας εξηγούμε γιατί

Η star στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Scarlett Johansson έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Rose, καρπό του έρωτά της με τον Romain Dauriac, και όπως είναι φυσικό, όλοι περίμεναν με αγωνία την πρώτη εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού, για να διαπιστώσουν αν έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Και για να λέμε την αλήθεια, η 29χρονη star, δεν εξέπληξε κανένα καθώς μπορεί σε καμία περίπτωση να μην την λες παχουλή, αλλά έγινε ολοφάνερο, ότι δεν της έχει γίνει και εμμoνή η απώλεια των κιλών, όπως ακριβώς συμβαίνει σε άλλες celebrities. Χαλαρή λοιπόν, και με αθλητική περιβολή, έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μαζί με τον καλό της, με τον οποίο φημολογείται ότι έχουν παντρευτεί κρυφά, και όπως ήταν φυσικό, έλαμπε από ευτυχία.

Εκτός όλων των άλλων φυσικά, απέδειξε ότι είναι σέξι και πάνω απ' όλα ακομπλεξάριστη, μιας και μπορεί μερικά κιλάκια εγκυμοσύνης να της έχουν μείνει, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε στο ελάχιστο και το κολάν της να φορέσει, και να χαμογελάει πλατιά, διότι πολύ απλά είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται.

Να παραδεχτούμε ότι πάντα ζηλεύαμε τη Scarlett, μιας και έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, χωρίς να είναι υστερική με τη γυναστική και το σώμα της, κάτι που μάλλον είναι και ιδανικό. Και να πούμε επίσης, ότι είναι η πιο κουλ λεχώνα, γιατί πολύ απλά χαίρεται τα παραπανίσια της κιλά, και δεν την πιάνει υστερία με το να τα χάσει. Αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τελικά χώρισαν ή όχι;

Την θέλει πίσω; Τι τρέχει με την Sarah Jessica Parker και τον Robert Downey Jr.;