Καλέ τι διαμάντι είναι αυτό; Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός

Γωγώ Φούντα
Καλέ τι διαμάντι είναι αυτό; Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός

Άντε με το καλό βρε παιδιά!

Να πούμε ότι δε χαρήκαμε με την είδηση αυτή θα ήταν ψέμα! Διότι κυρίες και κύριοι, η συγκεκριμένη star, μπορεί να είναι διάσημη, κούκλα και πλούσια, αλλά ένα θεματάκι με τις σχέσεις της το είχε πάντα. Κοινώς, δε στέριωνε πουθενά! Οπότε όταν μάθαμε ότι είναι ερωτευμένη και μάλιστα σφόδρα, μια ανακούφιση τη νιώσαμε, καθώς αν είναι να μένουν μόνες δίμετρες κουκλάρες τι να πούμε κι εμείς, που έχουμε κάτι ποντάκια λιγότερα(!).

Η Cameron Diaz λοιπόν, αφού κυκλοφορεί από τον περασμένο Απρίλιο στο πλευρό του Benji Madden, και δηλώνει φουλ ερωτευμένη, παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι είναι ίσως και το πιο αταίριαστο ζευγάρι του Hollywood, να ο κανόνας για τα ετερώνυμα που επιβεβαιώνεται, αποφάσισε να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα και να αρραβωνιαστεί τον καλό της.

Το αποδεικτικό στοιχείο φυσικά, ήταν το εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ τον τελευταίο καιρό. Κάτι που φυσικά παρατήρησαν και οι φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν τη διάσημη ηθοποιό κατά την έξοδό της με τον Benji σε πολυτελές εστιατόριο του Hollywood.

Η ίδια βέβαια, έχει δηλώσει ότι τα παιδιά δεν είναι στα όνειρά της, εν αντιθέσει με τον καλό της που θέλει σαν τρελός να γίνει πατέρας και μάλιστα σύντομα. Λέτε να καταφέρει να της αλλάξει γνώμη;

Διαβάστε ακόμη:

Βeyonce-Jay Z: Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχει υποστεί ποτέ το ζεύγος

Κοίτα τι φόρεσε! To ξέρουμε ότι μιμείται τη Rihanna, αλλά τώρα το παράκανε