Που πας κορίτσι μου; Η Kim Kardashian βγήκε χωρίς σουτιέν!

Που πας κορίτσι μου; Η Kim Kardashian βγήκε χωρίς σουτιέν!

Πάλι!

Οκ, το καταλάβαμε. Το στήθος της είναι πολύ όμορφα... φτιαγμένο και μπράβο της. Άλλωστε, όταν το χρήμα ρέει άφθονο είναι κάπως αδύνατο να μην το εκμεταλλευτείς και να διορθώσεις ατέλειες που δεν ταιριάζουν στην αισθητική σου. Ωστόσο, είναι περιττό να κάνεις εμφανίσεις χωρίς σουτιέν και μάλιστα φορώντας στενό φόρεμα, κάτι που δεν φαίνεται να θεωρεί και πολύ παράλογο η Kim Kardashian.


Η 33χρονη σταρ είπε να αλλάξει ρότα στις εμφανίσεις της και εκεί που την είχαμε πλέον συνηθίσει να επιδεικνύει το, ομολογουμένως, πλούσιο μπούστο της, αυτή τη φορά είπε να παραλείψει εντελώς το σουτιέν. Όλα αυτά στην τελευταία εμφάνιση που έκανε μαζί με τον Kanye West, το Σάββατο, όπου οι δύο τους απόλαυσαν έναν περίπατο στους δρόμους του Hollywood, κατευθυνόμενοι προς ένα εστιατόριο.


Το παράδοξο της υπόθεσης βέβαια, δεν είναι πως η Kim βγήκε έξω προκλητικά ντυμένη, αφού το αντίθετο μάλλον θα μας έκανε περισσότερη εντύπωση, αλλά το γεγονός ότι ο πάντα κατσούφης και βλοσυρός Kanye απεικονίζεται στις φωτογραφίες χαρούμενος, ενώ δείχνει να διασκεδάζει με τη συντροφιά της Kim. Μήπως γκρεμίστηκε κανένας φούρνος εκεί στο Hollywood;

Διαβάστε ακόμη:

Mα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Η νέα εμφάνιση της Mischa Barton που προβλημάτισε

Μα πόσο αδυνάτισε! Δείτε το «νέο» κορμί της Britney Spears