H Κim Kardashian στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: Δείτε πώς εκδικείται τον Kanye

Γωγώ Φούντα
H Κim Kardashian στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: Δείτε πώς εκδικείται τον Kanye

Mήπως τελικά δεν είναι και τόσο ευτυχισμένο το διάσημο ζεύγος;

Θυμάστε που λίγο καιρό πριν είχαμε γράψει ότι ο Kanye ζηλεύει παράφορα την Kim και της έχει παγιδεύσει ακόμα και το κινητό; Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό μας είχε φανεί κάπως υπερβολή, μιας και αυτή δεν ήταν κλασική αντρική συμπεριφορά, που όσο να πεις έναν εγωισμό τα αγόρια τον έχουν, κάτι που εμείς δυστυχώς αφήνουμε στην άκρη αρκετά συχνά.

Με τα τελευταία δημοσιεύματα λοιπόν, τα πράγματα μπαίνουν κάπως στη θέση τους, μιας και τη ζήλεια του Kanye διαδέχεται αυτή της Kim. Στην προκειμένη βέβαια, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, γιατί όταν συνδυάζονται γυναίκα και ζήλεια, ο μόνος δρόμος είναι αυτός προς την καταστροφή!

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η Kim είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού, καθώς πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν sex με το σύζυγό της! Το πρώτο σοκ ήρθε όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Amber Rose, πρώην του Kanye. Tότε ήταν που η Kim του απαγόρευσε αυστηρά να έχει οποιαδήποτε επαφή με την πρώην σύντροφό του, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεύτερο κόκκινο πανί, είναι η Rita Ora, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον αδερφό της Kim, Rob. Λέγεται λοιπόν, ότι η reality star έχει απειλήσει ξεκάθαρα τον Kanye να μην τολμήσει να συνεργαστεί με την Rita, κάτι που ο ίδιος θέλει πολύ τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα της Κim δεν είναι μόνο ότι η Rita είναι πρώην του αδερφού της, αλλά το ότι είναι τόσο διψασμένη για δημοσιότητα, που είναι ικανή ακόμη και sex να κάνει με τον... λιμπιστερό Kanye!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, από τότε που γύρισε από το Παρίσι, έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη, καθώς εκεί στην Πόλη του Φωτός, έφαγε του σκασμού και πήρε σχεδόν όσα κιλά είχε χάσει τον τελευταίο καιρό. Εντάξει τι να πούμε. Έχουμε συγκλονιστεί με το δράμα της. Φανταστείτε ωστόσο, ο Κanye να ήταν όντως γόης και να τον ήθελαν όλες οι γυναίκες τι θα γινόταν!

Διαβάστε ακόμη:

Όχι και τόσο εκτυφλωτική! Η Kylie Jenner είναι... άβαφη & αγνώριστη!

Το δώρο του Brad στην Angelina για τον τίτλο της! Κρατηθείτε γιατί θα σας αιφνιδιάσουμε

Γιατί η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας ανησυχούν για τον Μάρκο Σεφερλή;

New couple alert: Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι του Hollywood;