«Πίστευα ότι ήμουν χοντρή και δεν άξιζα για τίποτα!»: Ποιο sex symbol το δήλωσε;

«Πίστευα ότι ήμουν χοντρή και δεν άξιζα για τίποτα!»: Ποιο sex symbol το δήλωσε;

Πόσα θέλει να μας τρελάνει;

Aνασφάλειες! Κι όμως μας χτυπούν όλους ανεξαιρέτως. «Πάχυνα, έχω μικρό στήθος, έβγαλα ακμή, είμαι κοντούλα, η μέση μου δεν είναι δαχτυλίδι, δεν έχω ωραίους γλουτούς, τα μαλλιά μου είναι λίγα...» Σίγουρα όλες σας έχετε πει μία από τις παραπάνω φράσεις στον... εαυτό σας ή στους στενούς σας ανθρώπους.

Και ενώ νομίζετε ότι οι κυρίες στο Hollywood είναι αψεγάδιαστες και φυσικά γεμάτες αυτοπεποίθηση, θα έρθουμε εμείς να σας διαψεύσουμε. Προς μεγάλη μας έκπληξη, η Nicole Scherzinger αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Επιπλέον, σημείωσε πως ποτέ δεν περίμενε ότι άξιζε τόση επιτυχία και αναγνώριση.


Η 36χρονη καλλονή παρόλο που τα έχει όλα στη ζωή της (σύντροφο να την αγαπά, πετυχημένη καριέρα) αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την εικόνα της. Συγκεκριμένα τόνισε: «Πάντα πίστευα ότι είμαι άσχημη και χοντρή. Θεωρούσα πως δεν αξίζω το κάτι παραπάνω. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα μιλήσει για αυτό. Δε μου αρέσει να παίζω το θύμα και δε θέλω η οικογένειά μου να μάθει για όλα αυτά και να πληγωθεί!»

Nicole, εμείς ένα πράγμα θα σου πούμε: συμμορφώσου!

Διαβάστε ακόμα

Δυσάρεστη είδηση: Διάσημη ηθοποιός νεκρή στα 55 της

Είδηση βόμβα για την οικογένεια Kardashian: Τα «άπλυτα» τους στη φόρα