O απόλυτος εφιάλτης: Διάσημο ζευγάρι χώρισε λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο του!

O απόλυτος εφιάλτης: Διάσημο ζευγάρι χώρισε λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο του!

Μα τι συμβαίνει και όλοι τα... σπάνε;

Επιδημία χωρισμών εκεί στο Hollywood. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Το τελευταίο διάστημα σκάνε σωρηδόν ειδήσεις με ζευγάρια που επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


Νέος χωρισμός βόμβα; O Charlie Sheen χώρισε με την πορνοσταρ σύντροφό του Brett Rossi, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από το γάμο τους (να θυμίσουμε πως θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου αυτό το Νοέμβρη). Ο διάσημος ηθοποιός συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Brett και εγώ, είχαμε ένα υπέροχο χρόνο μαζί. Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα πολλές επιθυμίες μας. Είναι μια εξαιρετική κοπέλα, αλλά και οι δύο κοινώς αποφασίσαμε να τραβήξουμε ξεχωριστούς δρόμους και να μην περάσουμε τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής μας παρέα! Αποφάσισα πως τα παιδιά μου αξίζουν την προσοχή μου περισσότερο από ότι η σχέση μου. Εξακολουθώ να έχω τεράστια αγάπη για την Scotty και της εύχομαι τα καλύτερα!»


Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο στη Χαβάη, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Τι μπορεί να συνέβη τελευταία στιγμή και το διέλυσαν ένας Θεός ξέρει... Δείτε φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ποιο διάσημο ζευγάρι φαίνεται να είναι και πάλι μαζί, ύστερα από τον... μίνι χωρισμό του;

Είδηση βόμβα για την οικογένεια Kardashian: Τα «άπλυτα» τους στη φόρα