H πρώτη έξοδος της Mila Kunis μετά τη γέννα. Δείτε την!

H πρώτη έξοδος της Mila Kunis μετά τη γέννα. Δείτε την!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το διάσημο ζευγάρι

Ούτε 20 μέρες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που η Mila Kunis έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Wyatt Isabelle, και ήδη άρχισε να κάνει τις βόλτες της στους δρόμους του Los Angeles.


Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 31χρονη σταρ να οδηγεί το καινούριο αυτοκίνητο της οικογένειας, που απέκτησαν μόλις πριν από ένα μήνα, ενώ μαζί της στο πίσω κάθισμα είχε την μικρή κορούλα της, αφού δεν την αποχωρίζεται ούτε λεπτό. Η διάσημη ηθοποιός φαινόταν αρκετά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, πράγμα καθόλου παράλογο αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού φιλικού της κύκλου, έχει αφοσιωθεί πλήρως στη νεογέννητη κόρη της, καθώς θέλει να της παρέχει η ίδια τα πάντα και να μπει εξ ολοκλήρου στο ρόλο της μητέρας. Ωστόσο, παρά την ταλαιπωρία η γαλήνη και η ευτυχία δεν μπορούσαν να κρυφτούν ούτε στιγμή.


Όπως φαίνεται όμως η Mila δεν είναι η μόνη που έχει πάρει το ρόλο του γονέα στα σοβαρά, αφού και ο πατέρας της μικρής Wyatt, Ashton Kutcher, έχει ενθουσιαστεί με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Ο ηθοποιός λατρεύει να την έχει συνεχώς στην αγκαλιά του, σύμφωνα με δηλώσεις κοντινών τους προσώπων, ενώ από τις πρώτες κιόλας μέρες που έγινε μπαμπάς, ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να κρυφτεί, αφού έσπευσε να ανεβάσει τη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του αλλά και να μας ενημερώσει για το όνομά της. Μάλλον οι δύο σταρ ήταν προορισμένοι να γίνουν γονείς. Άλλωστε, και οι δύο κατάφεραν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες πολύ γρήγορα. Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ολόιδιες: Η κόρη της Cindy Crawford όσο μεγαλώνει γίνεται... σωσίας της!

Προβλέπεται τρελό ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Elle Macpherson και Heidi Klum! Μάθετε το λόγο