Βοήθεια! Αυτό που φοράει η Kim Κardashian είναι πέρα από κάθε φαντασία

Βοήθεια! Αυτό που φοράει η Kim Κardashian είναι πέρα από κάθε φαντασία

Διαβάστε και θα καταλάβετε

A το έχουμε πει πολλές φορές: Η Κim Kardashian είναι ένα κορίτσι που δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ! Πότε με αυτά που κάνει, πότε που αυτά που φοράει και πότε με τα νέα της λουκ, καταφέρνει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, και όχι πάντα για καλό!

Αφού λοιπόν ασχοληθήκαμε με το νέο της αλά Rachel Green κούρεμα, η μόδα κάνει κύκλους τελικά, είπαμε να επιστρέψουμε στις ενδυματολογικές της επιλογές και να κάνουμε αυτό που κάνουμε συνήθως, να γελάσουμε!

Αυτή τη φορά λοιπόν, η αγαπημένη μας Kim βγήκε για φαγητό με μία φίλη της και όπως ήταν φυσικό οι paparazzi ήταν εκεί για να την απαθανατίσουν για ακόμη μία φορά! Επίσης, και επειδή γενικότερα το κορίτσι αυτό είναι αρκετά συνεπές με εμάς τους κοινούς θνητούς, κατάφερε και πάλι να μας δημιουργήσει κάποιες βασικές απορίες ως προς τα ρούχα της.

Μία μακριά και φαρδιά παντελόνα, την οποία ενίοτε πατούσε, στο χρώμα της άμμου, ήταν η επιλογή της, η οποία βέβαια δεν τράβηξε τόσο την προσοχή, όσο το εσώρουχό της το οποίο διαγραφόταν πιο εντυπωσιακό και... μπόλικο από ποτέ! Για να γίνουμε πιο σαφείς, το κιλοτάκι της ήταν τεράστιο, από αυτά που σίγουρα δε φορούν τα νέα κορίτσια, με αποτέλεσμα να μπούμε σε σκέψεις.

Βρε μπας και η Kim είναι κατά βάθος πουριτανή;

Διαβάστε ακόμη:

Οι φίλοι της ανησυχούν για την υγεία της: Ποια star έχει αδυνατίσει υπερβολικά;

Τώρα ξέρουμε! Δεν θα πιστεύετε γιατί ο Bono δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μπλε γυαλιά ηλίου