Μας την έσκασαν! Ποιο διάσημo ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο;

Ερμιόνη Σαρρή
Μας την έσκασαν! Ποιο διάσημo ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο;

Άντε και στα δικά μας βρε...

Μάθετε πως ο Μr.Schue δεν ανήκει πια στην κατηγορία των εργένηδων! Το βράδυ του Σαββάτου παντρεύτηκε την αγαπημένη ηθοποιό και πρώην κολλητή του, Renee Puente και ομολογούμε πως μας ξάφνιασε. Ο γνωστός ηθοποιός, Matthew Morrison και η πλέον γυναίκα της ζωής του Renee ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες στο νησί Μaui της Χαβάης για τον γάμο τους.

Ο γαμπρός μένοντας πιστός στις παραδόσεις επέλεξε ένα κλασσικό Brooks Brothers σμόκιν ενώ « εκείνη » έλαμπε δίπλα του μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό. Το ζευγάρι θέλοντας να κρατήσει μοναδική αυτή τη στιγμή της ζωής του, αποφάσισε πως έπρεπε να έχει δίπλα του μόνο αγαπημένα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου, οι οποίοι δε ξεπέρασαν τον αριθμό των 50. Λίγοι και καλοί με άλλα λόγια!

Πληροφορίες θέλουν Matthew και Renee να μην άφησαν ούτε στιγμή τους καλεσμένους τους... να βαρεθούν με τις εκπλήξεις που τους είχαν ετοιμάσει. Δεν ήταν μόνο ο Kiley Dean με το τραγούδι Feels like Home που κέρδισε το χειροκρότημα τους αλλά και το ίδιο το ζευγάρι με την ερμηνεία του « Starry eyed/ video games» της Laura Benanti.

Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πούμε... παρά να μας ζήσουν!!

Διαβάστε ακόμα:

Χειρότερα... δεν γίνεται: Χώρισαν και εκείνος βγαίνει πλέον ραντεβού με την κολλητή της!

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Mάθετε όλες τις «ανέσεις» που απολαμβάνει η κόρη της Kim!