Όχι δεν είναι δυνατόν! Η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο

Γωγώ Φούντα
Όχι δεν είναι δυνατόν! Η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο

Bρε μπας και την κυνηγάει το FBI;

Εντάξει όταν είσαι star του Hollywood είναι απολύτως λογικό και αλλαγές στην εμφάνισή σου να κάνεις, και τα... μερεμετάκια σου, δηλαδή τις πλαστικές σου επεμβάσεις. Η επιτυχία βέβαια του όλου εγχειρήματος, είναι το πρόσωπο να μην παραμορφώνεται και φυσικά να θυμίζει στα βασικά αυτό που ήταν αρχικά!

Ε αυτό δεν το έχει καταφέρει η Renee Zellweger η οποία τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, μάλλον γιατί τον υπόλοιπο χρόνο αλλάζει... πρόσωπα! Διότι πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την εμφάνισή της τη Δευτέρα το απόγευμα στα βραβεία του περιοδικού Elle μαζί με τον αγαπημένο της Doyle Bramhall; Όχι πείτε μας πώς!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, κομψότατη όπως πάντα, εμφανίστηκε και κυριολεκτικά πάγωσε τους παρευρισκομένους, μιας και προσπαθούσε μάταια να τους πείσει ότι η Renee αλλά κανείς δεν την πίστευε. Με άλλα μάτια, άλλα χείλη και άλλα ζυγωματικά, δεν θύμιζε στο ελάχιστο τον παλιό της εαυτό, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για ποιο λόγο το κάνει αυτό και τι κερδίζει τελοσπάντων.

Υπάρχει η εξήγηση, ότι όλο αυτό ήταν μάσκα για ρόλο, αλλά αμέσως απορρίφθηκε. Η άλλη εξήγηση ότι είναι δηλαδή κακοποιός και έκανε πλαστικές για να μην την αναγνωρίζουν, μας φαίνεται πιο πιθανή. Υπάρχει και η τρίτη εκδοχή, ότι πούλησε την ψυχή της στο διάβολο, η οποία είναι outsider αλλά ελήφθη σοβαρά υπόψη.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημο παντρεμένο ζευγάρι σε κρίση: Ποια star είναι το... τρίτο πρόσωπο;

Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 18 (!) κιλά: Δείτε την τρομερή μεταμόρφωσή της!