Noμίζετε ότι η εμφάνιση αυτή είναι προκλητική; Δείτε την πίσω όψη και θα αλλάξετε γνώμη

Γωγώ Φούντα
Noμίζετε ότι η εμφάνιση αυτή είναι προκλητική; Δείτε την πίσω όψη και θα αλλάξετε γνώμη

Το κορίτσι αυτό είναι όλο εκπλήξεις

Τελικά ο κόσμος της showbiz είναι σχεδόν μαγικός! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πολύ απλά εκεί που δε σε ξέρει ούτε η μαμά σου, αρκεί να βγάλεις τα ρούχα σου, να σε φωτογραφίσουν 5 φωτογράφοι και να γίνεις θέμα συζήτησης για μία τουλάχιστον ημέρα!

Αυτό ακριβώς κατάφερε και η Maitland Ward η οποία εμφανιζόταν στο σήριαλ Boy Meets World, τελοσπάντων εμείς δεν την ξέρουμε όπως και η συντριπτική πλειψηφία των αναγνωστών υποθέτουμε, και είπε, ότι αφού έτσι κι αλλιώς ως ηθοποιός δεν έχει καταφέρει και πολλά, ας κάνει κάτι για να τραβήξει τα βλέμματα!

Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα ανεκδιήγητο φόρεμα, το οποίο από μπροστά, ήταν πολύ σεμνό, κάτι που φυσικά αποφασίσαμε αφού είδαμε την... όπισθεν! Από πίσω λοιπόν, το ιδιαίτερο αυτό ρούχο, ήταν διαφανές, και η Ward επέλεξε να ξεχάσει το εσώρουχό της, κάτι που φυσικά δεν έδειξε να μετανιώνει!

Πιστεύουμε ότι αρκετός κόσμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό, κάποιοι ίσως γέλασαν ενώ είμαστε σίγουροι ότι μεγάλη μερίδα αντρών, είδε πέρα από την εμφάνιση, τον άνθρωπο Maitland, κάνοντάς της πέσιμο! Εμείς πάντως, σας παραθέτουμε και κάποιες άλλες εμφανίσεις της, για να καταλάβετε ότι το κορίτσι δε βάζει μπούτι μέσα, μην πούμε και τίποτα άλλο!

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα φλας στην Kate: Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Jennifer Aniston- Justin Theroux: Τι τρέχει και δεν παντρεύονται;

Όχι δεν είναι δυνατόν! Η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο

Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 18 (!) κιλά: Δείτε την τρομερή μεταμόρφωσή της!