Διάσημη ηθοποιός ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο: «Ο άνθρωπός μου με έχει εγκαταλείψει!»

Διάσημη ηθοποιός ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο: «Ο άνθρωπός μου με έχει εγκαταλείψει!»

Ποια celebrity περνά δύσκολες ώρες;

Η μία κακοτυχία μετά την άλλη! Πραγματικά η συγκεκριμένη ηθοποιός πρέπει να έχει φάει μεγάλη... μούντζα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως όλα της πάνε στραβά το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για την Tori Spelling, η οποία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Cedars Sinai Hospital. Ο αρχικός φόβος για Έμπολα είχε ταράξει τη showbiz, αλλά ευτυχώς η διάσημη ηθοποιός δεν έχει κολλήσει τον ιό. Η ξανθιά star διαγνώστηκε με βρογχίτιδα και πνευμονία. Η νοσηλεία της στο νοσοκομείο δεν είναι εύκολη και η ψυχολογία της είναι στα... down της. Χθες, λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία της από το νοσοκομείο γράφοντας από κάτω τα εξής: "Mε τη νοσηλεία και την αρρώστια μου αυτή, τελικά συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα η ζωή μπορεί να στα πάρει όλα. Όλοι πρέπει να επιταχύνουμε και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Με τους φίλους μας στο πλάι. Δυστυχώς, τελικά ήρθα αντιμέτωπη με την αλήθεια ότι ο ένας άνθρωπος που θέλω δε θα είναι ποτέ εκεί για εμένα #TrueTori."

Προφανώς και ο ένας αυτός άνθρωπος είναι ο σύζυγός της Dean McDermott, ο οποίος και της έχει κάνει τη ζωή δύσκολη ή η μητέρα της Candy Spelling, με την οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τι να πούμε κι εμείς... Δύσκολη η ζωή των celebrities. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση! Δείτε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Δυσάρεστα νέα: Διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή χθες

Η δήλωση της Kim Kardashian που μας άφησε άφωνους: Διαβάστε τη και θα καταλάβετε!