Έρχεται νέο μωρό στο Hollywood;Για ποιο διάσημο ζευγάρι φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη

Έρχεται νέο μωρό στο Hollywood;Για ποιο διάσημο ζευγάρι φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη

Έρχεται ο πρώτος απόγονος;

Οι φήμες ξεκίνησαν και όταν στους λόφους του Hollywood ξεκινάνε τα δημοσιεύματα τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται και αληθινά! Το καυτό αγόρι της pop και r&b και αγαπημένος των κοριτσιών Justin Timberlake και η 32χρονη σύζυγος Jessica Biel σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο περιμένουν τον πρώτο διάδοχο μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι που σε καμία περίπτωση δεν θα λέγαμε πως είναι άνετο με τους paparazzi εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε πάρκο του Los Angeles να κάνει την πρωινή του βόλτα. Η ηθοποιός μπήκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων εξαιτίας της φαρδιάς μπλούζας, που φορούσε και η οποία έκρυβε την υποψία μιας φουσκωμένης κοιλίτσας.

Η Jessica Biel casual ντυμένη με μαύρη XL μπλούζα, αθλητικό κολάν και κρύβοντας το πρόσωπό της με μεγάλα γυαλιά και baseball καπέλο δεν έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, αλλά βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει ποτέ στα χαμόγελα

Θα περιμένουμε λίγο καιρό για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, αλλά μέχρι τότε δείτε στο φωτογραφικό gallery τη βόλτα του διάσημου ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη:

«Λυπάμαι τη Zellweger που παραμορφώθηκε»: Το είπε star που έκανε 10 πλαστικές σε 1 μέρα!