Robbie δεν βοηθάς! Δείτε πως προετοιμάζει τη γυναίκα του για τη γέννηση του μωρού τους

Robbie δεν βοηθάς! Δείτε πως προετοιμάζει τη γυναίκα του για τη γέννηση του μωρού τους

Έχουμε και video!

Είναι γνωστός για το βρετανικό του χιούμορ. Είναι δημοφιλής για τα καυστικά του σχόλια στις πιο αμήχανες στιγμές. Είναι αγαπητός για τις σέξι χορευτικές του φιγούρες. Και τα τρία αυτά όπλα επιστράτευσε στην προσπάθειά του να βοηθήσει την γυναίκα του Ayda Field όσο εκείνη περίμενε να μπει στο χειρουργείο για να φέρει στη ζωή τον δεύτερο απόγονο της οικογένειας.

Ο 40χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος των Take That μοιράστηκε με τους εκατομμύρια social media οπαδούς του το πώς περνούσε στο μαιευτήριο μαζί με την 35χρονη γυναίκα του όσο περίμεναν την ώρα του τοκετού. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών και videos στα οποία μας κάνει εξαιρετική εντύπωση η υπομονή της συζύγου σε ενδιαφέρουσα στο show που έκανε ο Robbie μέσα στο μαιευτήριο. Σε ένα από τα video ο pop star χορεύει και τραγουδάει στην Ayda ένα από τα τελευταία του singles και η γυναίκά του τον κοιτά με σχετική απορία χωρίς φυσικά να του πει να σταματήσει αφού η κάμερα κατέγραφε. Και ο πάντα παιχνιδιάτης Williams δεν έμεινε εκεί. Παράλληλα δημοσίευε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες της Αyda με αποκορύφωμα τις κόκκινες γόβες της συζύγου τη στιγμή που εκείνη ήταν ξαπλωμένη στη γνωστή άβολη καρέκλα του τοκετού.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως πως το κακό παιδί της ποπ έχει προσαρμοστεί τέλεια στον ρόλο του αφοσιωμένου μπαμπά (έγινε πρώτη φορά πατέρας το 2012) καθώς πλέον έχει κόψει τις κακές συνήθειες, το ποτό και τις γυναίκες γιατί όπως λέει με τη μικρή Theodora στο σπίτι δεν είναι πλέον ο ίδιος το κέντρο του κόσμου! Δείτε το video.

Διαβάστε ακόμη:

Ηθοποιός δηλώνει: «Είχα πέσει θύμα λεκτικής βίας. Με έβριζαν μιλώντας μου στον πληθυντικό»