Kim Kardashian: Στη φόρα τα τρελά ποσά που ξοδεύει και οι... «κρυφές» αμοιβές της

Ερμιόνη Σαρρή
Kim Kardashian: Στη φόρα τα τρελά ποσά που ξοδεύει και οι... «κρυφές» αμοιβές της

Πόσα χρήματα εισέπραξε από τη δημοσίευση των φωτογραφιών του πρώτου της γάμου;

Τα οικονομικά της Kim Kardashian βγήκαν για ακόμη μία φορά... στη φόρα. Ήσυχο δεν το αφήνουν το κορίτσι αυτό τελικά! Μετά από τη δημοσίευση κάποιων email που παρουσίαζαν τις αμοιβές της για προώθηση προϊόντων, έρχονται και άλλες αποκαλύψεις για τη διαχείριση των οικονομικών της.


Δεν ξέρουμε αν θυμάστε τον γάμο της με τον Kris Humphirie (αφού δεν κράτησε και πάρα πολύ άλλωστε), πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιοδικά τον «χρυσοπλήρωσαν». Οι νέες πληροφορίες θέλουν συγκεκριμένο περιοδικό να πλήρωσε το ποσό των 175.000 δολαρίων για τις αποκλειστικές φωτογραφίες του αρραβώνας τους ενώ για τις αντίστοιχες του γάμου έδωσε κάτι παραπάνω. Ο γάμος της Kim και του μπασκετμπολίστα πουλήθηκε για 1.100.000 δολάρια. Είχαν έξοδα βλέπεις και ιδιαίτερα η Kim, που κατά τ΄ άλλα δεν θα παντρευόταν ποτέ ούτε για τα χρήματα ούτε για κάποιο τηλεοπτικό show. Άντε καλέ μην το ξαναπείς αυτό!


Δικαιολογημένα βέβαια ζήτησε και τόσα χρήματα αφού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάζεται 540 δολάρια για καθαριστήριο και άλλα 750 για να βγαίνει έξω να τρώει μηνιαίως. Δε νομίζουμε να σας φαίνονται υπερβολικά; Όσο για τα ρούχα της; Ξοδεύει περίπου 27.250 δολάρια και άλλα 6.000 για γυμναστική, υγεία, ασφάλεια και μεταφορές.

Και για να μην την κακολογούμε μόνο, η ίδια δήλωσε πως έχει δορίσει και 850 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα! Nα είναι καλά το κορίτσι...

Διαβάστε ακόμα:

Μα πόσο ντίβα! Οι τρελές απαιτήσεις της Kim βγήκαν για πρώτη φορά στη φόρα!

Η ευαίσθητη (!) πλευρά της Kim Kardashian: «Μου έρχεται να κλάψω κάθε φορά που...»