Μπορείς να φανταστείς την Jolie ξανθιά; Έχουμε το ντοκουμέντο αλλά δεν θα ενθουσιαστείς!

Μπορείς να φανταστείς την Jolie ξανθιά; Έχουμε το ντοκουμέντο αλλά δεν θα ενθουσιαστείς!

Kαι θα ορκιζόμασταν ότι της ταιριάζουν όλα!

Ο έγγαμος βίος την άλλαξε... και οι αλλαγές ξεκίνησαν από την κόμη της! Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά... τουλάχιστον για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και έχουμε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Το βασιλικό ζευγάρι του Hollywood ενώνει τις δυνάμεις του στο πρώτο κινηματογραφικό τους project, την ταινία By The Sea.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie μετά το μικρό διάλειμμα που έκαναν για να παντρευτούν τον Αύγουστο που μας πέρασε συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στην ειδυλλιακή Μάλτα και οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ διέρρευσαν αποκλειστικά στην αγγλική Daily Mail.

Κοιτώντας το υλικό των paparazzi μία έκπληξη μας περίμενε. Η Angelina Jolie μετά από πολλά χρόνια έγινε και πάλι ξανθιά (θα την θυμάστε στην ταινία 60 seconds) αλλά το αποτέλεσμα δεν μας ιντριγκάρει καθόλου!

Η 39χρονη ηθοποιός με ρετρό look ένα φαρδύ λευκό φόρεμα και κίτρινο φουλάρι έδειχνε σαν γλυκιά νοικοκυρά του '50. Ευτυχώς το νέο μαλλί είναι περούκα γιατί δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να την συνηθίσουμε σε άλλον ρόλο εκτός από εκείνον της εκρηκτικής μελαχρινής. Στις φωτογραρφίες που θα δείτε ο 50χρονος σύζυγος Brad φορώντας καπέλο και με το ίδιο ρετρό στιλ την αγκάλιαζε μπροστά στους τεχνικούς σε κάθε διάλειμμα από τις σκηνές τους. Δείτε την ξανθιά Jolie και τον τρυφερό Brad στο φωτογραφικό gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη:

H Julia Roberts εκθέτει τις υπόλοιπες stars του Hollywood: H δήλωσή της που θα συζητηθεί!