To φάουλ της Kate Moss: O άκομψος τρόπος με τον οποίο μιμήθηκε την Cara Delevingne

To φάουλ της Kate Moss: O άκομψος τρόπος με τον οποίο μιμήθηκε την Cara Delevingne

Βγάλε την σκούφια σου και βάρα την Kate!

Τελευταία φορά που τσεκάραμε το super model της δεκαετίας του '90, η Kate Moss και το super model αυτής της δεκαετίας η Cara Delevingne ήταν πολύ καλές φίλες. Όμως η γιορτή του Halloween έβγαλε μάλλον τα πραγματικά συναισθήματα της Moss προς την άτακτη και επίσης αγγλίδα Cara.

Η 40χρονη Moss επέλεξε να ντυθεί Cara σε πάρτι που παρευρέθηκε για τη γιορτή του Halloween και η εμφάνισή της ήταν πέρα για πέρα πειστική. Έντονα φρύδια, πλεκτό σκουφάκι, γυαλιά ηλίου μες στο σκοτάδι, γκριμάτσες, γλωσσίτσα έξω σε κάθε φωτογραφία και skinny jeans. Μέχρι εδώ θα έλεγες ότι είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για την Cara η Kate να επιλέξει να ντυθεί ως το κορίτσι που τα tabloids ονομάζουν "η νέα Moss". Αν εξαιρέσεις μια μικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση που καρφώνει το 22χρονο μοντέλο.

Η Kate Moss δεν αντέγραψε μόνο το στιλ της, αλλά και τις κακές της συνήθειες... Η Kate έτριψε στην άκρη της μύτης της άσπρη σκόνη κάνοντας έτσι πλάκα για το περσινό περιστατικό όταν οι φωτογράφοι απαθανάτισαν ένα σακουλάκι ύποπτης άσπρης σκόνης να πέφτει κατά λάθος από την τσάντα της Cara. Το αν επρόκειτο για κοκαΐνη δεν το μάθαμε ποτέ, αλλά η Kate μόλις το επιβεβαίωσε!

Φυσικά, η Kate φαίνεται να ξεχνάει το δικό της παρελθόν με τις ουσίες -τόσο έντονο μάλιστα που τα βρετανικά media της είχαν αποδώσει το όνομα cocaine Kate.

Περιμένουμε την απάντηση της Cara γιατί όπως ξέρουμε δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;