Δράμα: Tην παράτησε ο διάσημος πρώην της κι εκείνη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Γωγώ Φούντα
Δράμα: Tην παράτησε ο διάσημος πρώην της κι εκείνη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Και αν σας πούμε ποιος είναι δεν θα το πιστεύετε

Eιλικρινά και να μας το έλεγαν δε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι μία γυναίκα θα μπορούσε να θέλει τόσο πολύ το συγκεκριμένο star, ώστε να φτάσει στο σημείο σχεδόν να χάσει τη ζωή της επειδή την παράτησε! Και μη νομίζετε ότι η συγκεκριμένη ήταν κανένα άβγαλτο κοριτσάκι, αλλά μία διάσημη πορνοστάρ, κάτι που σημαίνει ότι τον έχει τον τρόπο της!

Αναφερόμαστε στον Charlie Sheen και την μέχρι πρότινος αγαπημένη του, Brett Rossi, οι οποίοι εκεί που όλοι ήξεραν, κι εμείς δηλαδή, ότι θα παντρευτούν, ο διάσημος ηθοποιός της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Όπως αντιλαμβάνεστε, και επειδή η γυναίκα είναι πάντα γυναίκα, η Brett έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, μέχρι λίγες μέρες πριν όπου έγινε και το πιο τραγικό.

Ένας φίλος λοιπόν της παρολίγον κυρίας Sheen τη βρήκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της, και την μετέφερε άρον άρον στο νοσοκομείο. Εκεί, υπεβλήθη σε πλύση στομάχου, μιας και η επίσημη εξήγηση είναι ότι ο οργανισμός της κατέρρευσε από υπερβολική δόση ουσιών -δεν διευκρινίστηκε αν είναι χαπιών ή ναρκωτικών.

Τα τελευταία νέα θέλουν τη νεαρή γυναίκα να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Charlie βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Α, δεν μπορούμε να πούμε: Κύριος!

Διαβάστε ακόμη:

DWTS5: Τα ευχαριστήρια μηνύματα των stars και οι φωτογραφίες της επόμενης ημέρας

Σοκαριστικά αδύνατη: Ποια star έχει γίνει σκιά του εαυτού της;

Sexy mum: Δείτε την Eva Mendes στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα