Χειροκρότημα: Διάσημη ηθοποιός διαφημίζει εσώρουχα 6 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της

Γωγώ Φούντα
Χειροκρότημα: Διάσημη ηθοποιός διαφημίζει εσώρουχα 6 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της

Και το θέαμα είναι λιγάκι απίστευτο

Το έχουμε πει πολλές φορές: Όταν μία γυναίκα φέρνει στον κόσμο το παιδί της, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την πιάνει υστερία προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς μπορεί να απολαύσει ανενόχλητη την υπέροχη περίοδο της λοχείας και να χαρεί όχι μόνο το μωρό αλλά και το ίδιο της το σώμα!

Γι΄αυτό λοιπόν, δεν ήμασταν ποτέ υπέρ των διάσημων παραδειγμάτων, που συχνά πυκνά βλέπουμε, και το μόνο που αποπνέουν είναι πανικός και άγχος. Βέβαια, εμείς δεν είμαστε ούτε ηθοποιοί ούτε και μοντέλα -ευτυχώς δηλαδή- κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε ένα συμβόλαιο λόγω... κιλών ή επειδή αδυνατούμε να επανέλθουμε στην αρχική μας φόρμα. Τι κάνουν όμως οι celebrities όταν έχουν να διαχειριστούν μία τέτοια κατάσταση;

Ό, τι ακριβώς έκανε και η Elsa Pataky, η ισπανίδα σύζυγος του Chris Hemsworth, η οποία μόλις 6 μήνες πριν, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της-έχει ήδη μία κόρη! Η Elsa λοιπόν, η οποία είναι και το κεντρικό πρόσωπο διάσημης ισπανικής εταιρείας εσωρούχων, σαν επαγγελματίας που είναι, δεν άφησε τίποτα στην τύχη και έπιασε αμέσως δουλειά! Το αποτέλεσμα το είδαμε λίγες μόλις ώρες πριν, όπου και δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το διαφημιστικό σποτ, και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Η σέξι ισπανίδα λοιπόν, όχι μόνο δεν έδειχνε κανένα απολύτως σημάδι γέννας, αλλά φαινόταν πιο καλλίγραμμη και fit από ποτέ, μέσα στα αισθησιακά εσώρουχα τα οποία προωθεί. Βέβαια το αποτέλεσμα αυτό, δεν ήρθε χωρίς κόπο, καθώς ουκ ολίγες φορές ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει να προπονείται με τον επίσης fit, Chris.

Kαι επαναλαμβάνουμε: Οι celebrities έχουν διαφορετικά standars από εμάς, αλλά δεν μπορούμε και να μην αναφερθούμε στην εντυπωσιακή φιγούρα της Elsa! Χειροκρότημα λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη:

Βeyonce και Jay Z: Οι νέες φωτογραφίες που μας ανησύχησαν

Μεγάλη ήττα: Ποιας superstar το show «πάει... άπατο»;

Θεέ και Κύριε: Η Donatella Versace παραμορφώθηκε (κι άλλο)