Το παρασκήνιο γύρω από το διαζύγιο του Τόνυ Δημητρίου.

Το παρασκήνιο γύρω από το διαζύγιο του Τόνυ Δημητρίου.

Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

Πάντα μια είδηση διαζυγίου είναι δυσάρεστη και είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα όταν οι φήμες επιβεβαιώνονται όπως συνέβη πρόσφατα με τον Τόνυ Δημητρίου που μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και παραδέχτηκε ανοιχτά ότι έχει χωρίσει από τη σύζυγό του Νίνα Αλτάνη μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

«Κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει» δήλωσε και συνέχισε «Όταν όμως φτάσει στο τέλος του, αφού προηγουμένωςκάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες για να δεις αν μπορείς να το αποφύγεις είναι συνήθως καλύτερα να χωρίσεις. Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια».

Μπορεί η είδηση του χωρισμού να κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου όμως το ζευγάρι έφτασε αρκετές φορές στο χωρισμό μέχρι να πάρει την τελική απόφαση.

«Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά, θα είχαν χωρίσει πoλλούς μήνες νωρίτερα» μας λέει φίλος του ζευγαριού ο οποίος συμπληρώνει ότι έφτασαν τουλάχιστον δύο φορές κοντά στο διαζύγιο, άλλα τελικά πέρασαν την πόρτα των δικηγόρων φέτος το καλοκαίρι αφού προηγουμένως επισκέφτηκαν παιδοψυχολόγο να δουν πώς μπορούν να πουν στα παιδιά ότι οι γονείς τους δεν μένουν πλέον μαζί. Οι λόγοι που το ζευγάρι αποφάσισε να διαλέξει χωριστούς δρόμους μας εξηγεί ο ίδιος φίλος είναι οι ίδιοι που κάνουν όλα τα ζευγάρια να σκεφτούν ότι είναι καλύτερα χώρια, επειδή στιγμή αισθάνονται ότι η συνήθεια και η καθημερινότητα σκοτώνει τον ερώτα.