Khloe Kardashian: Γιατί κάνει την Kim να «τρέμει» για τη θέση της;

Ερμιόνη Σαρρή
Khloe Kardashian: Γιατί κάνει την Kim να «τρέμει» για τη θέση της;

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Λίγες μέρες νωρίτερα όλοι είχαν εντυπωσιαστεί με τις τρελές αμοιβές που ζητάει η Kim Kardashian για να προωθήσει ένα προϊόν στην αγορά. Και ενώ όλοι πίστευαν πως ήταν κάπως υπερβολική, μία άλλη ντίβα έρχεται να την ανταγωνιστεί στην υπερβολή αυτή.


Η Khloe Kardashian έχει βάλει σκοπό της ζωής της να ξεπεράσει τη φήμη της Kim και νομίζουμε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Γιατί να κερδίζει τόσα χρήματα η αγαπημένη της αδερφούλα και αυτή να μένει παραπονεμένη; Οι αμοιβές της βγήκαν στη φόρα και θα σας παρακαλούσαμε να καθίσετε. Βέβαια μπροστά σε αυτές της Mrs West ακούγονται πιο λογικές( που λέει ο λόγος). Το κορίτσι χρειάζεται περίπου 1.000.000 δολάρια για την προώθηση ενός προϊόντος ενώ στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και κάποια μεταφορικά της έξοδα. Πρώτα απ΄ όλα 2 αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης, 2 δωμάτια σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων(τουλάχιστον), ένα μαύρο SUV αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της, υποδοχή στο αεροδρόμιο και φυσικά τη δική της ασφάλεια. Δε μπορείτε να πείτε, συμφέρει περισσότερο. Τρέμε Kim!

Παραπονεμένο πάντως δε θα αφήσει κανέναν, αφού πριν από κάθε εκδήλωση θα ενημερώνει μέσω twitter τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι πρόκειται να γίνει αλλά και θα φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί. Αυτό έλειπε!

Διαβάστε ακόμα:

Kim και Khloe Kardashian δε μιλιούνται εδώ και 6 εβδομάδες. Τι έχουν να χωρίσουν;

Είδηση βόμβα για την οικογένεια Kardashian: Τα «άπλυτα» τους στη φόρα